Βιβλίο ύμνος για τη Λίνδο και τη Ρόδο

Βιβλίο ύμνος για τη Λίνδο και τη Ρόδο

Βιβλίο ύμνος για τη Λίνδο και τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 766 ΦΟΡΕΣ

Από την πρώην σύζυγο του DAVID GILMOUR

'Υμνος για τη Λίνδο και τη Ρόδο είναι το βιβλίο της Ginger Gilmour, πρώην συζύγου του David Gilmour μέλους του διάσημου μουσικού συγκροτήματος Pink Floyd !..Το βιβλίο, όπως αναφέρει σε σχόλιό του ο δημοσιογράφος Γιώργος Ζαχαριάδης, έχει τον τίτλο "Memoirs of brightsite of the moon" (αναμνήσεις από τη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού).

Οι Pink Floyd -όπως είναι γνωστό- τραγούδησαν το "dark side of the moon" (η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού) που έγινε παγκόσμια επιτυχία, μάλιστα δε το άκουσαν στο ταξίδι τους στο διάστημα, οι αστροναύτες του διαστημοπλοίου Apollo 10 !..

H οικογένεια Gilmour διατηρεί σπίτι στη Λίνδο και κάθε καλοκαίρι κάνουν διακοπές τα παιδιά του David !..Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται κατά τρόπο γλαφυρό η ζωή των μελών του συγκροτήματος με ιδιαίτερη αναφορά για το νησί μας και φυσικά για τη Λίνδο όπου έκαναν τις διακοπές τους οι Pink Floyd.

Η συγγραφέας έστειλε το βιβλίο στους αδελφούς Δημήτρη και Μιχάλη Μαυρίκο με ιδιόχειρη αφιέρωση, δεδομένου ότι οι Pink Floyd απολάμβαναν κατά την παραμονή τους στη Λίνδο τα μοναδικά εδέσματα του φημισμένου ομώνυμου εστιατορίου. Στο βιβλίο υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου