Τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν τα ταξίδια του Costa neoriviera

Τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν τα ταξίδια του Costa neoriviera

Τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν τα ταξίδια του Costa neoriviera

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 528 ΦΟΡΕΣ

Με αφετηρία το λιμάνι της Ρόδου

Τους χώρους του λιμανιού της Ρόδου και τις εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν το home porting, επισκέφθηκε προχτές η υπεύθυνη ασφαλείας της εταιρίας Costa, Maria Cristina Roggero.

Η κα Roggero είχε συνεργασία με την αντιδήμαρχο τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου με τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Μιχάλη Χριστοδούλου και μέλη της διοίκησης, με υπηρεσιακούς παράγοντες και συνεργάτες της εταιρίας στη Ρόδο και την Αθήνα, κατά την οποία συζητήθηκε η προετοιμασία του λιμανιού μας για το ξεκίνημα του home porting.

Όπως είναι γνωστό από τον Ιούνιο θα ξεκινήσει κυκλικά ταξίδια με αφετηρία τη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Costa neoriviera, ενώ σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σε κάθε ένα από αυτά θα επιβιβάζονται περίπου 700 έως 1000 άτομα τα οποία θα μεταφέρονται αεροπορικώς με ναυλωμένες πτήσεις από την Ισπανία.

«Η συνάντηση με την κα Roggero έγινε για να προετοιμαστεί το λιμάνι ώστε η διαμονή και η μεταφορά των τουριστών που θα έρχονται για να επιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο να γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» δήλωσε χτες η κα Χατζηλαζάρου προσθέτοντας τα εξής:

«Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχουν ναυλωμένες πτήσεις κυρίως από την Ισπανία που θα υποστηρίξουν το συγκεκριμένο προϊόν με λιμάνι εκκίνησης τη Ρόδο.
Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη γιατί συζητάμε για αφίξεις της τάξης των 700-1000 ατόμων σε κάθε ένα ταξίδι του κρουαζιεροπλοίου.

Θα ξεκινήσει στις 19 Ιουνίου, θα μένει δύο νύχτες και τρεις μέρες οπότε ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στην πόλη και να κάνει εκδρομές. Συνολικά έχουμε ένα πρόγραμμα επτά προσεγγίσεων που ελπίζουμε να αυξηθούν».

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη