Ηρακλής Λάρδου- Αντίμαχος: Ένας ο νικητής, διπλό το χειροκρότημα

Ηρακλής Λάρδου- Αντίμαχος: Ένας ο νικητής, διπλό το χειροκρότημα

Ηρακλής Λάρδου- Αντίμαχος: Ένας ο νικητής, διπλό το χειροκρότημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 247 ΦΟΡΕΣ

Παίζοντας έξυπνα και αποτελεσματικά, ο Ηρακλής Λάρδου είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον κόσμο του για τη στήριξή του, επικρατώντας του Αντίμαχου με 2-0

Λάρδος
Για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους κράτησαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Λάρδου την καλύτερη εμφάνισή τους για φέτος.

Οι παίκτες του Ηρακλή Λάρδου ευχαρίστησαν εμπράκτως τον κόσμο τους για τη στήριξή του, επικρατώντας του Αντίμαχου με 2-0, μετά από ένα «γεμάτο» και όμορφο ματς.

Σημειώνεται, πως το χθεσινό ήταν και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα της Κω, δεδομένου πως έχει ήδη αντιμετωπίσει τη Δόξα Ψίνθου στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Γιώργου Σταμάτη τα πήγε εξαιρετικά, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

Ο χθεσινός αγώνας του γηπέδου της Λάρδου ήταν καθ’ όλη τη διάρκειά του ισορροπημένος, με τον Αντίμαχο να διατηρεί την μπάλα για κάπως περισσότερη ώρα στην κατοχή του, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σ’ έναν εξαιρετικά πειθαρχημένο, «διαβασμένο» και αποτελεσματικό Ηρακλή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25’, όταν μετά από ωραία μπαλιά του Μπενούρ, ο Στέφανος Ευαγγελίδης κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος και την έστειλε στα δίχτυα με ωραίο πλασέ. Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε και στο 69’, τελειώνοντας με άψογο πλασέ στην κίνηση την παράλληλη σέντρα του Χαρίτου.

Ο Αντίμαχος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να επανέλθει στη διεκδίκηση έστω και του βαθμού της ισοπαλίας στο 79’, όταν ο Πης δεν μπόρεσε να νικήσει από τα έντεκα βήματα το Μήλιο, που διόρθωσε με την απόκρουσή του το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε πάνω στον Μπεκιρλάρι.

Σημειώνεται, ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα-οριζόντιο-δοκάρι.
Στο 43’ ο Αντίμαχος με τον Χατζησουλεϊμάν και στο 64’ ο Ηρακλής με τον Ταγκάεφ. Άψογη ήταν η διαιτησία των Πατσιόπουλου, Μαυρουδή Γ. και Τσέτσου.

Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Λ.: Μηλιός, Παπαϊωάννου Ν., Νίκολλι, Πομπού, Καλοπήτας, Κοντός, Μπενούρ (72’ Ζερβός), Χαρίτος Ε., Ευαγγελίδης Στ. Ζουρούδης, Ταγκάεφ (88’ Καμμάς)

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Καραλιαμής (66’ Κόκκαλης), Ιωαννίδης, Παπανικολάου, Σωτήρη, Συνεσίου. Μπεκιρλάρι, Χατζησουλεϊμάν, Πης (72’ Κατσαρός), Βλαντιμίροφ, Μποϊλής Γ.

Ο Στέφανος Ευαγγελίδης σημείωσε και τα δύο γκολ του Ηρακλή ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Στέφανος Ευαγγελίδης σημείωσε και τα δύο γκολ του Ηρακλή ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.