Παραμένει το εμπόδιο για την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Παραμένει το εμπόδιο για την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Παραμένει το εμπόδιο για την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

Παραμένει το εμπόδιο στην έγκριση της σύμβασης για τη λειτουργία της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, από την αποκεντρωμένη διοίκηση Αιγαίου, καθώς το θέμα δεν έχει προχωρήσει παρά τις συνεχείς προσπάθειες που γίνονται.

Η εμπλοκή που προέκυψε εντελώς αιφνιδιαστικά, έχει προκαλέσει εύλογη ανησυχία τόσο στην περιφέρεια όσο και στο προσωπικό της εταιρίας, αν και καταβάλλονται προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος που προέκυψε όσον αφορά τη χρήση των οχημάτων από το προσωπικό.

Πάντως χτες πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια νέα συνάντηση ανάμεσα στον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, τον πρόεδρο της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ δημοτικό σύμβουλο Αγαπητό Πάλλα, τον αντιπεριφερειάρχη περιφερειακής πολιτικής Φιλήμονα Ζαννετίδη και εκπροσώπους των εργαζομένων κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα.

Όπως επισημάνθηκε η λειτουργία της εταιρίας αποδείχτηκε σημαντική και απαραίτητη για τον τόπο και για το λόγο αυτό, όλες οι πλευρές καταβάλλουν προσπάθεια για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο. Το αντικείμενό της ήταν ευρύ και η συμβολή της μεγάλη.

Από την άλλη θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς και το γεγονός ότι αν δεν εγκριθεί η λειτουργία της θα μείνουν στο δρόμο 60 εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Πρόκειται για το προσωπικό της εταιρίας που εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται εποχιακά, έχοντας να αντιμετωπίσει κατά καιρούς αρκετά εμπόδια.

Πάντως μία από τις προτάσεις είναι να ζητηθεί από την αποκεντρωμένη διοίκηση να δοθεί το πράσινο φως ώστε να λειτουργήσει για τους παραπάνω λόγους η εταιρία έστω και για ένα μικρό διάστημα ώστε να δοθεί το περιθώριο χρόνου για να λυθεί μελλοντικά το πρόβλημα σε νομοθετικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα

Εντυπωσιακοί και μοναδικοί οι επιτάφιοι στο νησί της Ρόδου

Μήνυμα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για το Πάσχα

Εις το Πάσχα των ορθοδόξων συμπυκνούται ολόκληρον το μυστήριον και ο υπαρξιακός πλούτος της ευσέβειάς μας