Για ασέλγεια σε ανήλικες συνελήφθη χθες ένας 52χρονος

Για ασέλγεια σε ανήλικες συνελήφθη χθες ένας 52χρονος

Για ασέλγεια σε ανήλικες συνελήφθη χθες ένας 52χρονος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 369 ΦΟΡΕΣ

Βρισκόταν έξω από σχολείο με... κατεβασμένα παντελόνια

Με «θέα» ανήλικα κορίτσια που βρίσκονταν στο σχολείο τους, 52χρονος αυτοϊκανοποιούνταν μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ δε δίσταζε να προσφέρει «δώρα» χρηματικά και υλικά προκειμένου να τον ακολουθήσουν στο διαμέρισμα που είχε ενοικιάσει και χρησιμοποιούσε ως «ερωτική φωλιά» για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε προχθές από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και συνέλαβαν τον 52χρονο, ο οποίος κατηγορείται για τέταρτη φορά για τέτοιου είδους αδικήματα, καθώς έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, άλλες τρεις φορές τα προηγούμενα χρόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν στους αστυνομικούς περιήλθε η πληροφορία ότι συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο σχεδόν καθημερινά έξω από σχολικό συγκρότημα της πόλης μας.

Αξιοποιώντας την πληροφορία, οι αστυνομικοί έστησαν «καρτέρι» και εντόπισαν προχθές περίπου στις 2.30 το μεσημέρι τον 52χρονο να έχει σταθμεύσει το όχημα του έξω από το σχολικό συγκρότημα. Ο ίδιος βρισκόταν μέσα σε αυτό, και σε «έφοδο» που έκαναν οι αστυνομικοί τον βρήκαν να έχει κατεβασμένο το παντελόνι του και να αυτοϊκανοποιείται! Ο 52χρονος το έκανε όλο αυτό παρατηρώντας τις νεαρές κοπέλες!

Ο δράστης εντοπίσθηκε επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 52χρονος δεν είχε περιοριστεί στην πράξη που τον εντόπισαν να κάνει οι αστυνομικοί. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 ενεργούσε κατ’ επανάληψη, είτε στο σπίτι του είτε σε υπαίθριους χώρους ή ακόμη και σε διαμέρισμα που είχε ενοικιάσει εκτός πόλεως Ρόδου και χρησιμοποιούσε ως «ερωτική φωλιά», ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος φέρεται να προσέφερε σε δύο ανήλικα κορίτσια χρηματικά ποσά έως 20 ευρώ ή ακόμη και διάφορα υλικά ανταλλάγματα προκειμένου αυτά να πηγαίνουν μαζί του σε κάποιους από τους παραπάνω χώρους και εκεί να κάνει ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Δυο Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
• Τρία κινητά τηλέφωνα, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε ψηφιακό υλικό (βίντεο) με ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών
• 54 φαρμακευτικά σκευάσματα (δισκία) σεξουαλικής διέγερσης

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Έχει καταδικαστεί
Ο 52χρονος είχε συλληφθεί και το 2009 καθώς και τότε είχε κατεβάσει τα παντελόνια του και είχε επιχειρήσει ακόλαστη πράξη στην είσοδο σχολικού συγκροτήματος της πόλης μας!

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 22 Οκτωβρίου του 2009 στις 2 το μεσημέρι, ώρα που οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, ολοκλήρωναν τα μαθήματά τους και αναχωρούσαν για τα σπίτια τους. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο 52χρονος μετέβη σε Λύκειο της Ρόδου με το αυτοκίνητο του και το στάθμευσε έξω από αυτό. Στη συνέχεια και ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημα του ο 52χρονος κατέβασε τα παντελόνια του και επιχείρησε ακόλαστη πράξη, προκαλώντας σκάνδαλο.

Αμέσως κλήθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οι οποίοι συνέλαβαν τον 52χρονο και την επόμενη μέρα το μεσημέρι κάθισε στο εδώλιο του αυτόφωτου δικαστηρίου όπου κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή.

Ο 52χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν ήταν η πρώτη φορά που συλλαμβάνονταν για τέτοιο αδίκημα καθώς και το 2002 αλλά και το 2004 είχε και πάλι απασχολήσει τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας για τους ίδιους λόγους.

Συγκεκριμένα ο 52χρονος έχει συλληφθεί για αποπλάνηση ανηλίκων, κατηγορία η οποία ασκήθηκε σε βάρος του το Μάρτιο του 2002.

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί και πάλι την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, έπειτα από πολυήμερη παρακολούθηση και στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, βάση των οποίων ο Εισαγγελέας εξέδωσε στην συνέχεια το ένταλμα σύλληψης.

Ο 52χρονος, που κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης, κατηγορούνταν ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια (πριν τη σύλληψή του), είχε καταφέρει να αποπλανήσει 4 τουλάχιστον μαθήτριες γυμνασίων και λυκείων της Ρόδου, τις οποίες φρόντιζε να παίρνει από το σχολείο τους ακόμη και τις πρωινές ώρες και να τις μεταφέρει σε ερημικές τοποθεσίες ή σε ξενοδοχεία πολυτελείας, επιδιδόμενος σε σκληρές ερωτικές πράξεις, τις οποίες μάλιστα βιντεοσκοπούσε κιόλας!

Ο ίδιος, κατά καιρούς, φέρεται να αγόραζε διάφορα δώρα στις μαθήτριες αυτές, κινητά τηλέφωνα και εσώρουχα, ενώ φρόντιζε επίσης να εκδίδει μέσω… γνωστών γιατρών του, δικαιολογητικά ασθενείας για να καλύπτονται έτσι οι απουσίες των μαθητριών στα σχολεία τους.

Το γεγονός, είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία και είχε προκαλέσει την έντονη αγανάκτηση γονέων, καθηγητών αλλά και μαθητών.

Σε βάρος του, ο τότε Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Γιώργος Οικονόμου, είχε ασκήσει ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή και για απόπειρα αποπλάνησης παιδιών κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή και ο 52χρονος τότε δράστης, μετά την απολογία του είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, ενώ ενώπιον του ανακριτή όπου βρέθηκε αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας και προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Για την υπόθεση αυτή είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες όταν εκδικάστηκε η υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...

Συνελήφθη καταδικασθείς για ζωοκλοπή και ζωοκτονία

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 21χρονο

Ελεύθεροι με όρους δύο αδέλφια και ο εξάδελφός τους για τα χάπια κοκαΐνης

Προφυλακίστηκαν οι τρεις Ρομά για τις κλοπές και τις διαρρήξεις

Κως: Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης...

Στο εδώλιο Τούρκος για μεταφορά μεταναστών στη Ρόδο

Θα δικαστεί 39χρονος για δέμα που περιείχε 108 γρ. ηρωίνης