Ροδίων Γεύσεις: Ολη η Ρόδος στο πιάτο σας

Ροδίων Γεύσεις: Ολη η Ρόδος στο πιάτο σας

Ροδίων Γεύσεις: Ολη η Ρόδος στο πιάτο σας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2667 ΦΟΡΕΣ

Στον υπέροχο χώρο της αυλής του εστιατορίου "Ροδίων Γεύσεις" που βρίσκεται στη Νέα Μαρίνα Ρόδου, γιορτάστηκε την περασμένη Παρασκευή, ο ένας χρόνος λειτουργίας του με δεκάδες φίλους και πελάτες του.


Μια γιορτή γαστρονομίας, με ήχους απο την φωνή της Ροδίτισσας τραγουδίστριας Εμμανουέλας Χούλη σε ρυθμούς jazz και διασκευές ρεμπέτικου τραγουδιού, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την πολύ όμορφη βραδιά.


Τη γιορτή των γενεθλίων του εστιατορίου, συνόδευσαν τα νέα κοκτέιλ δικής του "έμπνευσης", με το "Ροδίων Γεύσεις" που περιέχει σούμα, θυμαρίσιο μέλι και σουσάμι, να έχει τα πρωτεία. Οι θαμώνες του εστιατορίου απόλαυσαν τις μοναδικές γεύσεις των πιάτων του, ενώ αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι τα πάντα έχουν ταυτότητα. Στο τέλος της βραδιάς μάλιστα, όλοι γεύτηκαν την σφαίρα σοκολάτας με φράουλες και αρωματισμένη λευκή σοκολάτα, που εντυπωσίασε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.


Με σύνθημα του "Όλη η Ρόδος στο πιάτο σας", το "Ροδίων Γεύσεις" δίνει μια νέα επιλογή στους καλοφαγάδες του νησιού μας, ενώ παράλληλα επιμένει... Ροδίτικα!

Με φρέσκα, αγνά υλικά, προϊόντα σχεδόν αποκλειστικά της ροδίτικης παραγωγής, ο σεφ Μανώλης Κεφάλας δημιουργεί με φαντασία και δεξιοτεχνία γευστικά αριστουργήματα χρησιμοποιώντας σα βάση αγαπημένες συνταγές που αναβιώνουν σε μοντέρνο πιάτο, συνδέοντας το παλιό με το νέο, με αφοσίωση στις τοπικές Γεύσεις.


Μερικές μόνο από τις συνταγές είναι τα πιταρούδια, μάτσι, βώλοι, τριλογία μανιταριών, φάβα, κρεατικά καλομαγειρεμένα (όπως κότσι, κριθαρότο με μάγουλο κ.α.) γαριδομακαρονάδες και θαλασσινά είναι λίγα απο τα πιάτα που μπορεί κάποιος να απολαύσει στον όμορφο χώρο του εστιατορίου "Ροδίων Γεύσεις". Από τη μία η παράδοση και από την άλλη η σύγχρονη τάση, με κοινό παράγοντα τη νοστιμιά.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!