Μετράει αντίστροφα ο Λευτέρης Σκυλλάς

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή μοιάζει να είναι ο Λευτέρης Σκυλλάς. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας ανέκτησε πλήρως τις δυνάμεις του μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο στο περσινό εντός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή Μαριτσών με τον ΑΕΡΑ και τη Δευτέρα αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις των «ροπαλοφόρων», κάτι που είναι δεδομένο πως θα έκανε νωρίτερα, αν δεν είχε πρόβλημα με τα επαγγελματικά του ωράρια.

 Η προετοιμασία συνεχίζεται καθημερινά στο γήπεδο των Μαριτσών χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν πρόβλημα με τη δουλειά τους, προπονούνται σε ξεχωριστό γκρουπ), με τους φίλους του Ηρακλή να περιμένουν πλέον τη 10η Αυγούστου, οπότε και θα δουν για πρώτη την αγαπημένη τους ομάδα στο φιλικό παιχνίδι με τον Κλεάνθη (η έδρα θα αποφασιστεί).


Κορυφώνεται η δραστηριότητα στο στέκι 
Απόλυτα ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ηρακλή από την προσέλευση των φίλων της ομάδας στο στέκι του συλλόγου, που λειτουργεί στην Ιερά Μονή Σωτήρος. Το στέκι θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και αύριο Σάββατο, ανήμερα της εορτής.