Lindos Summer Festival στο Αμφιθέατρο

Lindos Summer Festival στο Αμφιθέατρο

Lindos Summer Festival στο Αμφιθέατρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 884 ΦΟΡΕΣ

Eνα μοναδικό τριήμερο υπόσχεται μέσα στην καρδιά του Αυγούστου το Amphitheatre Club στην Λίνδο, με την διεξαγωγή του Lindos Summer Festival αυτή την εβδομάδα.

Η αρχή γίνεται σήμερα με ένα ιδιαίτερα δυναμικό… lead στην διασκέδαση, με την φιλοξενία στην μουσική σκηνή του «Αμφιθέατρου», του Γιώργου Σαμπάνη. Πρόκειται για Έλληνα καλλιτέχνη, που αν και τα πήγαινε εξαιρετικά καλά και στον αθλητισμό (πρωταθλητής του στίβου με 14 χρυσά μετάλλια), τον κέρδισε η μουσική με την οποία άλλωστε ασχολείται από 13 ετών, παίζοντας κιθάρα.


Τον Οκτώβριο του 2007 έγινε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την ιδιότητα του συνθέτη και του τραγουδιστή ενός single με τίτλο «Κάπου αλλού κι όχι εδώ» το οποίο περιέχει την επιτυχία «Σ’ αφήνω στον επόμενο». Τον Μάρτιο του 2008 ο Σαμπάνης παρουσιάζει το πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο με γενικό τίτλο «Χαράματα». Τα τελευταία χρόνια συνθέτει για μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως οι Γιάννης Πλούταρχος, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Μαζωνάκης, Πασχάλης Τερζής βοηθώντας τον να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στο νεανικό κοινό της ελληνικής λαϊκής και ποπ μουσικής σκηνής και όχι μόνο.

Η τελευταία του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά ήταν το 2014 με τίτλο «Εξ’ επαφής», ενώ ακολούθησαν τα single «κανείς δεν ξέρει», «Πριν πεις σ’ αγαπώ», «Αν ρωτήσει κανείς» και «Να ‘ρθεις».

Σαββατοκύριακο
με Tom Staar και Nakadia

Αύριο και μεθαύριο το Lindos Summer Festival επιφυλάσσει δύο ακόμη πολύ δυνατές παρουσίες. Το Σάββατο 13 Αυγούστου στα decks του Amphitheatre Club θα βρεθεί ο Βρετανός Dj και δισκογραφικός παραγωγός Tom Staar, ο οποίος τα τελευταία χρόνια με την ίδρυση της εταιρείας του Moda Collective έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο συναρπαστικά μουσικά σήματα ηλεκτρονικής μουσικής του Ηνωμένου Βασιλείου. Η επίσκεψη του στην Λίνδο εντάσσεται στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα περιοδειών (κυρίως) στην Ευρώπη, το οποίο επίσης περιλαμβάνει μεγάλα Club στην Ισπανία, την Κροατία, την Ιταλία, την Σλοβακία, ακόμη και στην Ιαπωνία.


Τέλος την Κυριακή 14 Αυγούστου το «Αμφιθέατρο» θα υποδεχθεί την Nakadia, το ανερχόμενο αστέρι της Teckno μουσικής από την Ταϊλάνδη.

Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!