Τριαντάφυλλος και Νίκος Γιάννου στο “Αμφιθέατρο" της Λίνδου

Τριαντάφυλλος και Νίκος Γιάννου στο “Αμφιθέατρο" της Λίνδου

Τριαντάφυλλος και Νίκος Γιάννου στο “Αμφιθέατρο" της Λίνδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 527 ΦΟΡΕΣ

Ψηλά συνεχίζει να κρατάει τον πήχη της διασκέδασης μέσα στον Αύγουστο το Amphitheatre Club στην Λίνδο.

Το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Ρόδου, μετά την επιτυχημένη βραδιά με τον Γιώργο Σαμπάνη, απόψε θα φιλοξενήσει δύο ακόμη Έλληνες καλλιτέχνες στην μουσική σκηνή του και δη Ροδίτες!
Πρόκειται για τον Τριαντάφυλλο και τον Νίκο Γιάννου, οι οποίοι αναμένεται να ξεσηκώσουν το κοινό με γνωστές λαϊκές τους επιτυχίες, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στη διασκέδαση της Λίνδου, υπό το φως των… αστεριών και του μοναδικού αυγουστιάτικου φεγγαριού της Ρόδου.

Παράλληλα όμως αύριο Σάββατο, στο «Αμφιθέατρο» θα… μυρίσει «άρωμα» Μυκόνου, καθώς στα decks του club θα φιλοξενηθεί ο Dj FreeSpirit.
O κατά κόσμον, Σωτήρης Φελώνης, βρίσκεται επάνω στην ηλεκτρονική σκηνή για πάνω από μια δεκαετία. Resident σε ένα από τα πιο γνωστά ανοιχτά club στην Ευρώπη, το Cavo Paradiso της Μυκόνου, ο FreeSpirit έχει μοιραστεί τα decks με κάποιους από τους καλύτερους Dj’s του πλανήτη. Παράλληλα έχει επισκεφθεί πολλά club ανά τον κόσμο για guest εμφανίσεις όπως το Cocoon στην Φανκφούρτη, το Central στη Νέα Υόρκη κ.α.
Ο FreeSpirit διοργανώνει και προωθεί επίσης μερικές από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις της Πάτρας, η οποία αποτελεί την πόλη όπου γεννήθηκε.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!