Άσκηση πυρασφάλειας σε ξενοδοχείο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  Άσκηση Πυρασφάλειας και Εκκένωσης Κτιρίου από το ξεν/χείο «ATLANTICA PRINCESS» της εταιρείας  ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, στις 06/09/2016, σε συνεργασία με την εταιρεία πυροσβεστικών ειδών «ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ».

Ο κ. Χατζημιχαήλ Εμμανουήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ και Απόστρατος Αρχιπύραρχος Π.Σ., κατάρτισε το σενάριο και συντόνισε τις δράσεις που έλαβαν χώρα στους χώρους του ξενοδοχείου με την συμμετοχή του συνόλου του προσωπικού του Ξενοδοχείου, καθώς και των πελατών –τουριστών της ξενοδοχειακής μονάδας.

Στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, δόθηκε η δυνατότητα να κατασβέσουν πραγματική φωτιά που δημιούργησαν σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, να μεταφέρουν «τραυματίες»σε φορεία, αλλά κυρίως εκπαιδεύτηκαν ανά ειδικότητα για τις ενέργειες που οφείλουν να κάνουν σε περίπτωση πυρκαϊάς, στη χρήση πυροσβεστικων μέσων και έλαβαν γνώση του σχεδίου εκκένωσης.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ πραγματοποιεί παρόμοιες ασκήσεις προσωπικού στα ξενοδοχεία της, αλλά αποτελεί παράδοση πλέον και σταθερή πολιτική της για την ασφάλεια των πελατών της σε συνεργασία με την εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εταιρεία του νησιού μας την ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ.