Thomas Cook: Ακύρωση των πτήσεων σήμερα για Ελλάδα

Thomas Cook: Ακύρωση των πτήσεων σήμερα για Ελλάδα

Thomas Cook: Ακύρωση των πτήσεων σήμερα για Ελλάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1233 ΦΟΡΕΣ

Δεν αποφεύχθηκαν, τελικά, τα χειρότερα, τουλάχιστον για σήμερα, για τον ελληνικό τουρισμό από την καθυστέρηση επίλυσης του θέματος της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Tornos News, δεν πλήττεται μόνο η τουριστική εικόνα της χώρας στις διεθνείς αγοράς από το γεγονός της καθυστέρησης αλλά συνοδεύεται, τελικά, και από απώλειες πτήσεων.

Όπως ενημέρωσε μέσω της Ιστοσελίδας του στις 18:50, χθες, ο μεγάλος Τουριστικός Οργανισμός Thomas Cook τα σχέδια έκτακτης ανάγκης που είχε καταρτίσει για τη διαχείριση των επιπτώσεων της απεργίας ήταν σε προχωρημένο στάδιο όταν αναβλήθηκαν οι κινητοποιήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επαναφέρει το πρόγραμμα των πτήσεων για σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου εκτός από πτήσεις για τη Σκιάθο. Όλες οι άλλες πτήσεις θα πετάξουν κανονικά από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.

Το οξύμωρο είναι ότι ο Thomas Cook ζήτησε για μία ακόμη φορά συγνώμη από τους πελάτες του που ταλαιπωρούνται από αυτή τη κατάσταση χωρίς ουσιαστικά να ευθύνεται. ενώ κανένας υπεύθυνος από τις αρμόδιες κρατικές αρχές της χώρας δεν έχει, μέχρι στιγμής, πράξει το ίδιο, να ζητήσει, δηλαδή, συγνώμη από τους ξένους επισκέπτες μας που δεν θα μπορέσουν να έρθουν σήμερα στην Ελλάδα.

Από τη πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης χαρακτήρισε ως θετική τη ματαίωση της απεργίας, έστω και στο παρά ένα, με τεράστια αναστάτωση. Και έδωσε και μία συμβουλή με πολλούς αποδέκτες λέγοντας: "Όλοι πιο προσεκτικοί όταν βλάπτεται ο βασικός μας πυλώνας".

Πηγή: http://www.tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές