Τα Signature cocktails  του Jasper είναι η  αγαπημένη μας συνήθεια

Μια ενδιαφέρουσα ποικιλία απο Signature Coktails, μπορεί να απολαύσει όποιος επισκεφθεί το Jasper Gastrocafe, με το καθένα να έχει κάτι ξεχωριστό να προσφέρει, με κοινό γνώμονα την ποιότητα.

Το Jasper, η ονομασία του οποίου προέρχεται από ορυκτό, δεν θα μπορούσε να μην δώσει στα κοκτέιλ του, ονομασίες από διάφορα ορυκτά, φροντίζοντας μάλιστα να συσχετίζονται με το χρώμα αυτού!

Ο κ. Απόστολος Πωλ Μοσχηδιού και ο κ. Γιώργος Γάτης, που επιμελήθηκαν τα κοκτέιλ, εμπνευσμένοι απο διάσημα μπαρ του εξωτερικού, φρόντισαν αυτά να ικανοποιούν όλα τα γούστα στις γεύσεις! Γλυκόξινα, ξινά, ξινόπικρα, γλυκά, όλα δημιουργήματα του Γιώργου και του Πωλ, προσφέρουν οπτική και γευστική απόλαυση στα κοκτέιλ. Το "μυστικό" τους ήταν ότι έδωσαν τον λόγο στους θαμώνες που, δοκιμάζοντας τα, βοήθησαν στις τροποποιήσεις των συνταγών τις πρώτες μέρες λειτουργίας του μαγαζιού.

 Δενδρολίβανο, τζίντζερ, λάιμ, μέλι, ταμπάσκο, κανέλλα, σαγκουίνι, passion fruit είναι κάποια απο τα μικρά "μυστικά" των εξαίρετων κοκτέιλ του μαγαζιού, που σε συνδυασμό με τζιν, ρούμι, βότκα ή και ουίσκι, κάνουν τα κοκτέιλ του Jasper μια αγαπημένη συνήθεια. Το πρώτο σε πωλήσεις κοκτέιλ, είναι το ποτό του πάθους "Purple Sapphire", που περιλαμβάνει δύο διαφορετικά Captain Morgan Rum και λικέρ απο Passion Fruit, σαγκουίνι, κανέλλα και λιωμένα blueberries, ενώ αξίζει να δοκιμάσετε και τα υπόλοιπα.

Jasper Gastrocafe Πεζόδρομος, Δημητρίου Θεοδωράκη 27 & Καρπάθου

Τηλέφωνο 2241 073536