Στον Μ. Μαργέλλο το εστιατόριο και τα δύο κυλικεία της Βουλής

Ροδίτης επιχειρηματίας, θα διαχειρίζεται για τα επόμενα χρόνια, εκτός απροόπτου, τα κυλικεία και το εστιατόριο της Βουλής!

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία Μανώλη Μαργέλλο, η εταιρεία του οποίου συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία, μεταξύ 42 εταιρειών, απ’ όλη την Ελλάδα, στον διαγωνισμό που έγινε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας blackmonday.gr (που δημοσιεύτηκε χθες)  “o νέος μισθωτής, είναι γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας της Ρόδου και κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 42 επιχειρηματίες καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση (!)

Συγκεκριμένα, ο πλειοδότης του διαγωνισμού, νέος μισθωτής του εστιατορίου και των δύο κυλικείων της Βουλής των Ελλήνων, είναι ο γνωστός επιχειρηματίας της Ρόδου, Μανώλης Μαργέλλος (!)

Η προηγούμενη σύμβαση διαρκείας τεσσάρων και ενός χρόνου έληξε και η επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση του νέου διαγωνισμού, αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, οπότε και θα αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Πενταμελής Επιτροπή της Βουλής – υπό αυστηρότατες διαδικασίες – έκρινε τους φακέλους 42 επιχειρηματιών απ’ όλη την Ελλάδα και κατέταξε στην πρώτη θέση τον επιτυχημένο Ροδιτη επιχειρηματία με καταγωγή από τ’ Απόλλωνα Μανώλη Μαργέλλο, δια της εταιρίας του “ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΡΓΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.”, η οποία έλαβε βαθμολογία 94,40.

Τη δευτέρη θέση φέρεται να έλαβε το “ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ” με 93,2 και την τρίτη θέση η επιχείρηση “ΒΕΝΕΤΗΣ” με 92,7. Η απόφαση εκδόθηκε, με βάση τις προσφορές των επιχειρηματιών, αλλά κυρίως με κριτήριο την επαγγελματική τους πορεία, την επιτυχία τους και την οικονομική τους επιφάνεια”.