Στα δύσκολα με απόθεμα ηρεμίας ο Αστέρας Μασσάρων

Στα δύσκολα με απόθεμα ηρεμίας ο Αστέρας Μασσάρων

Στα δύσκολα με απόθεμα ηρεμίας ο Αστέρας Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 224 ΦΟΡΕΣ

Μπαίνει στην «καυτή» τελική ευθεία του πρώτου γύρου, που θα κρίνει πολλά ακόμα και για ορισμένους ποδοσφαιριστές

Ηρεμία, αυτοπεποίθηση, αλλά και την άνεση να διαχειριστεί τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος χωρίς να βαραίνεται από περιττό άγχος, κέρδισε ο Αστέρας Μασσάρων από τη νίκη που πέτυχε το περασμένο Σάββατο επί του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Για την ομάδα του Σάββα Σταυρίδη ακολουθεί μία τριάδα εξαιρετικά δύσκολων αγώνων, που μόνο κέρδη έχουν να της προσφέρουν και ταυτόχρονα να την προετοιμάσουν για την τελική ευθεία του πρώτου γύρου, που είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους όρους με τους οποίους θα μπει ο Αστέρας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και ακολούθως, για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Το ερχόμενο Σάββατο οι Μασσαρενοί αντιμετωπίζουν στο Παραδείσι τον Κλεάνθη, εν συνεχεία υποδέχονται τον Άρη και κλείνουν τα δύσκολα με την επίσκεψή τους στο Δημοτικό Στάδιο, όπου θα τους περιμένει ο Διαγόρας.

Το μέγιστο κέρδος θα είναι υποχρεωμένοι να το κυνηγήσουν στους αγώνες που ακολουθούν με τη Δόξα στα Μάσσαρι, με το Διαγόρα στο Βάτι και με τον Ηρακλή Μαριτσών στην έδρα τους. Αν τα καταφέρουν, θα έχουν χτίσει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και θα αποκτήσουν την πολυτέλεια να πορευτούν στη συνέχεια της χρονιάς ήρεμοι. Αν όμως τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα υπολογίζουν οι άνθρωποι του Αστέρα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πραγματοποίηση διορθωτικών κινήσεων, που θα αλλάξουν το ρόστερ με τρόπο που θα το καταστήσουν πιο ανταγωνιστικό.

Η προετοιμασία της ομάδας για το προσεχές παιχνίδι του Παραδεισίου συνεχίζεται με απόντες τους Βαγγέλη Λερογιάννη και Πανορμίτη Καρπαθάκη, που προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα. Λογικά, και οι δύο θα προλάβουν να συνέλθουν και θα τεθούν στη διάθεση του Σάββα Σταυρίδη.

Τέλος, η διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων ευχαριστεί θερμά τόσο τους φίλους της ομάδας που την στήριξαν στον αγώνα με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, όσο και εκείνους που τίμησαν με την παρουσία τους το γλέντι που στήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην πλατεία των Μασσάρων, με την ευκαιρία της γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου. Επιπλέον, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Καμειρί».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”