Πλήγμα με Χαρτοφύλη στον Φοίβο!

Πλήγμα δέχθηκε ο Φοίβος κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο Δημήτρης Χαρτοφύλης σε μια σύγκρουση του με συμπαίκτη του στραβοπάτησε κι έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε κάταγμα περόνης.

Όπως είπαν οι γιατροί που τον εξέτασαν, θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τρεις περίπου εβδομάδες.

Σπουδαία συνεργασία για Φοίβο

Σε δυο πολύ σπουδαίες συνεργασίες προχώρησε η επιτροπή των Ακαδημιών του Φοίβου. Η σχετική ανακοίνωση:

«Είναι γνωστό πως οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου των συλλόγων, στηρίζονται οικονομικά από τις χορηγίες μεγάλων επιχειρήσεων, που συνεισφέρουν παράλληλα με κάθε δυνατό τρόπο, στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, στην πρόοδο των συλλόγων  και δη του αθλητισμού στο νησί μας.

Ο Φοίβος Κρεμαστής είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει εκ μέρους της επιτροπής των Ακαδημιών του, την πολύ σπουδαία προσφορά της ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ αλλά και του ΑΠΛΩΣ ΦΡΕΣΚΟ.

Τα 150 περίπου παιδιά των Ακαδημιών του Φοίβου που λειτουργούν άψογα, ντύθηκαν με υλικό που πρόσφεραν οι δυο σπουδαίοι χορηγοί. Είναι γνωστό πως οι οικογένειες του Βασίλη και του Παντελή Κουγιού, είναι πάντα δίπλα σε όλες τις αθλητικές προσπάθειες και αποτελούν φυσικά παράδειγμα προς μίμηση. Η προσφορά τους γενικά στον Ροδίτικο αθλητισμό και δη στις Ακαδημίες του Φοίβου είναι τεράστια.

Η Διοίκηση του Φοίβου, η επιτροπή των Ακαδημιών, οι προπονητές, οι γονείς  και τα παιδιά τους ευχαριστούν και τους είναι ευγνώμονες».