Μπόλικη τακτική στη Ρόδο, αμφίβολος ο Αμανατίδης

Μπόλικη τακτική στη Ρόδο,  αμφίβολος ο Αμανατίδης

Μπόλικη τακτική στη Ρόδο, αμφίβολος ο Αμανατίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 268 ΦΟΡΕΣ

Στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, οι οποίοι προετοιμάζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Η κακή κατάσταση, στην οποία έφερε το βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου η προχθεσινή νεροποντή, υποχρέωσε το τεχνικό επιτελείο της Ρόδου να μεταφέρει τη χθεσινή προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο.

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ήταν αφιερωμένο στην τακτική, την οποία θα ακολουθήσουν τα «ελάφια» στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηλυσιακό στην Αθήνα (το παιχνίδι ξεκινάει στις 3 το απόγευμα), με το μοναδικό ερωτηματικό να αφορά στη συμμετοχή του Χρήστου Αμανατίδη.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο σημείο που είχε χειρουργηθεί προ διετίας, ενοχλήσεις που κατά περιόδους είναι πιο έντονες και τον υποχρεώνουν να ξεκουράζεται.

Ο Αμανατίδης δεν έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα, οπότε και αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του στη δεκαοκτάδα.

Οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με χαλάρωμα, στην Αθήνα θα ταξιδέψουν το πρωί της Κυριακής και θα επιστρέψουν στη βάση τους το βράδυ της ίδιας μέρας.

: Ο Χρήστος Αμανατίδης είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό. : Ο Χρήστος Αμανατίδης είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.