Το εορταστικό πρόγραμμα του Arena Music Theatre

Το εορταστικό πρόγραμμα του Arena Music Theatre

Το εορταστικό πρόγραμμα του Arena Music Theatre

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1262 ΦΟΡΕΣ

Ένα πρόγραμμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον θα είναι το εορταστικό πρόγραμμα του Arena Music Theatre που ξεκίνησε από χθες, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και 1 Ιανουαρίου.

Βαλάντης, Σωτήρης Βαγιανός, Νίκος Γιάννου και αρκετές εκπλήξεις είναι τα ονόματα που θα διασκεδάσουν μαζί μας σε όλη την εορταστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του Arena Music Theatre είναι το εξής:

• Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, το νέο πρόγραμμα του Arena Music Theatre με όλη την νέα γενιά τραγουδιστών και τον Σωτήρη Βαγιανο, κάνουν τα προεόρτια και σας προσκαλούν να δείτε κομμάτι -κομμάτι τη συμπλήρωση του φετινού "παζλ" του εορταστικού προγράμματος που κάθε φορά θα σας παρουσιάζει και κατι νέο!

• Στις 24 και 25 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Γιάννου προστίθεται στη μεγάλη ομάδα του μαγαζιού και κάνει τα φετινά Χριστούγεννα μια πραγματική Γιορτή!

• Στις 31 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου, ο Βαλάντης επιστρέφει για να μας φέρει τη νέα χρονιά με αισιοδοξία χαμόγελο και διασκέδαση, έτσι όπως μόνο αυτός μπορεί!

Ο Βαλάντης και ο Νίκος Γιάννου και ο Σωτήρης Βαγιανός συναντούν το νεανικό και γεμάτο ενέργεια πρόγραμμα του Arena Music Theatre.

Arena Music Theatre
Λεωφόρος Ηρακλειδών 105
τηλ. κρατήσεων 2241043604
https://www.facebook.com/arenamusictheatre/

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!