Ο Βαλάντης μιλάει για όσα έζησε στην ορκωμοσία του Τραμπ (βίντεο)

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο γεγονός στον Πλανήτη. Ήταν μοναδική εμπειρία" αποκάλυψε ο Βαλάντης άρτι αφιχθείς από τις ΗΠΑ όπου παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ.

Μαζί του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, όπου ήταν καλεσμένος είχε τα εισιτήρια, τις προσκλήσεις και όλα τα "ντοκουμέντα" που αποδείκνυαν την παρουσία του στα... τεκταινόμενα.

Μίλησε με ιδιαίτερο θαυμασμό για τον Ντόναλντ Τραμπ για τον οποίο είπε ότι τον θεωρεί ικανότητα ηγέτη και πως πολύ πριν από τις εκλογές είχ επει στον ομοσπονδιακό βουλευτή των Ρεπουμπλικανών και ξάδερφο του πως θα είναι αυτός ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

"Τον συμπαθώ, μιλάει ειλικρινά σε σημείο που να παρεξηγείται, και μου αρέσει που κρατάει σκληρή στάση απέναντι στη Γερμανία" είπε ο τραγουδιστής."Τον Τραμπ τον στήριξαν ολοι οι ανθρωποι και δεν ξόδεψε λεφτα για καμπάνια, η Χιλαρι ξόδεψε τα τριπλάσια" είπε ακόμη και συμπλήρωσε πως "είναι αντισυστημικός και θα αλλάξει τα πάντα". 

Στην ερώτηση της κ.Στεφανίδου για την Μελάνια ο Βαλάντης είπε πως είναι εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά "οι Ελληνίδες είναι πολύ καλύτερες".

Πηγή: topontiki.gr