Ξεκινάει το 6ο Winter camp στην Ίστριο

Στις 17,18,19 Μαρτίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην όμορφη Ίστριο για ένα ξεχωριστό τριήμερο στο 6ο Ίστριος winter camp.

Φέρτε το αντίσκηνο σας, εφοδιαστείτε με την πιο καλή σας διάθεση και ελάτε να περάσουμε ένα μοναδικό Παρασκευο-Σαββατοκύριακο ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και τους ρυθμούς της πόλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιστρίου «Άγιος Μερκούριος» και πλήθος εθελοντικών ομάδων σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. Το Ίστριος winter camp πραγματοποιείται στο σημείο του Σταυρού, με ελεύθερο camping μέσα στο δάσος, μουσικά τοπικά σχήματα να εναλλάσσονται επί σκηνής, πεζοπορία που οδηγεί στους καταρράκτες της περιοχής, βόλτες με άλογα, δεντρόφυτευση και διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους όπως flying fox, αναρρίχηση σε τοίχο, τσουβαλοδρομίες κ.α. Το πλέον αξιοσημείωτο γεγονός της εκδήλωσης είναι ότι απαγορεύονται οι οικονομικές συναλλαγές στο χώρο του camping, ότι προσφέρεται (φαγητό, ποτό, δραστηριότητες) είναι δωρεάν, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.


Πριν ξεκινήστε το ταξίδι, βεβαιωθείτε ότι έχετε εφοδιαστεί με τον βασικό εξοπλισμό για κατασκήνωση:
• Σκηνή κατάλληλη για χειμώνα,
• Υποστρώματα ή στρώματα ύπνου,
• Υπνόσακος, κατάλληλος για το κρύο,
• Φακούς ή φαναράκια,
• Τρόφιμα και ποτά,
• Πιάτα, πιρούνια, ποτηράκια και τέλος,
• Σακούλες σκουπιδιών, γιατί ο καλός κατασκηνωτής δεν αφήνει σκουπίδια εκεί που κατασκηνώνει.
Αφού έχετε εφοδιαστεί με όλα τα παραπάνω, φορτώστε το αυτοκίνητο σας, γεμίστε τις μπαταρίες σας και σας περιμένουμε… στο 6ο Ίστριος winter camp!!!

Ίστριος winter camp
Μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Ίδρυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πρόνοιας της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου.
Για πληροφορίες στο τηλ: 6988956571