Ο Βαλάντης και η MLS  χαρίζουν χαμόγελα

Ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης σε συνεργασία με την εταιρεία MLS χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά του κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου. Ο καλλιτέχνης,  γνωστός για την ευαισθησία του στα παιδιά με τη συνδρομή της εταιρίας τεχνολογίας , επισκέφθηκε το κέντρο Ρόδου και μοίρασε δώρα στα παιδιά. Το χαμόγελο των παιδιών ήταν η ανταμοιβή του, ο οποίος συζήτησε, έπαιξε , τραγούδησε και έφαγε μαζί τους.


Η MLS  χάρισε στα παιδιά κινητά τελευταίας τεχνολογίας, τα όποια τα ίδια τα παιδιά ζήτησαν σε προηγουμένη συνάντηση τους με τον Τραγουδιστή. Ακόμη, η εταιρία Adidas σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία προσέφερε αθλητικά παπούτσια ενισχύοντας την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο κέντρο.
Το εστιατόριο Pita Fan φρόντισε για το πλούσιο γεύμα τους, καθώς δέχθηκε με χαρά να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια του καλλιτέχνη.Δε μπορούμε να συμπληρώσουμε κάτι άλλο για αυτή την πράξη , το χαμόγελο των παιδιών τα λέει όλα . Έτσι μικροί και μεγάλοι ενθουσιασμένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους !
Είναι όμορφο να θυμόμαστε πως υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που μας χρειάζονται…. Ας ελπίσουμε να υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν και μπορούν να χαρίζουν χαμόγελα…