Ζευγάρωσε τις νίκες η Δωδεκάνησος

Ζευγάρωσε τις νίκες η Δωδεκάνησος

Ζευγάρωσε τις νίκες η Δωδεκάνησος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 144 ΦΟΡΕΣ

Οι Αετοί Κρήτης δεν αποτέλεσαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη Δωδεκάνησο και μάλιστα μέσα στο Βενετόκλειο. Η ομάδα της Ρόδου επιβλήθηκε με 71-16 και ζευγάρωσε τις νίκες της στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Δεκάλεπτα: 22-0, 44-4(ημιχρ.), 64-12, 71-16
Διαιτητές: Ξανθός, Νικηφορίδης

Δωδεκάνησος (Μαρκάκης): Λουκάς, Χαρτερός 4, Μιχαήλου, Χαμαντί 25, Μαρτσάκης 15, Χατζηκαντής 10, Παππάς 17, Παπαναστασίου.
Αετοί Κρήτης (Κλαράκης): Κλαράκης 6, Κοκολάκης, Βάλβης, Κωνσταντάκης, Ρεκούμης, Μπουχαλάκης, Λαγουδακης 4, Σκορδίλης 6.

Στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, ο Άτλας επικράτησε του Αμαρουσίου με 60-68 και πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο ΠΑΣΚΑ επιβλήθηκε εκτός έδρας με 55-32 του Ηρακλείου, το οποίο πάλεψε το ματς έως το τρίτο δεκάλεπτο.

Για το Βορρά, στο ντέρμπι κορυφής, ο Άρης νίκησε το Μέγα Αλέξανδρο με 60-46, ενώ σημαντική νίκη πήρε και ο Αστέρας Τρικάλων επί των Αργοναυτών Βόλου με 65-46. Η έκπληξη έγινε στην Πάτρα όπου ο Ήφαιστος επικράτησε με 33-29 της Ίριδας Καβάλας.

Επόμενη αγωνιστική (3η, 8-9/4)
Νότιος όμιλος: Άτλας – Δωδεκάνησος, Μαρούσι – Ηράκλειο, ΠΑΣΚΑ – Αετοί Κρήτης.
Βόρειος όμιλος: Άρης – Ήφαιστος, Μέγας Αλέξανδρος – Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας, Ίρις Καβάλα – Αργοναύτες Βόλου.
Σημείωση: Την Κυριακή 9/04 θα διεξαχθεί το παιχνίδι Μέγας Αλέξανδρος – Ήφαιστος για τη 10η αγωνιστική.

Στην Κω για «επιθεώρηση» εν όψει F4
Στην Κω πρόκειται να ταξιδέψουν ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, και ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Τάκης Καλούδης, προκειμένου να έχουν μία σειρά από συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς στο νησί του Ιπποκράτη για το φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο. Συγκεκριμένα, αμφότεροι θα συναντηθούν με τον έπαρχο Κω - Νισύρου, κ. Γιώργο Χαλκιδιό, με τον δήμαρχο Κω, κ. Γιώργο Κυρίτση και με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας.

Επίσης, θα γίνει συνάντηση με τα μέλη της Ένωσης ξενοδόχων της Κω και τους περιφερειακούς συμβούλους, προκειμένου τον Ιούνιο το φάιναλ φορ στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

*Με πρωτοβουλία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, το Βενετόκλειο απέκτησε καλύτερη μικροφωνική εγκατάσταση κι έχει βελτιωθεί σημαντικά ο ήχος στο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου. Αυτό το διαπίστωσαν και όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.