Χαρούμενη «πολιτεία» η Ρόδος

Χαρούμενη  «πολιτεία» η Ρόδος

Χαρούμενη «πολιτεία» η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 249 ΦΟΡΕΣ

Στα ύψη εκτόξευσε η νίκη επί του Ιάλυσου την ψυχολογία των «ελαφιών» - Αισθητά μειώθηκαν τα προβλήματα

Με πολλά και πλατιά χαμόγελα, απόρροια της νίκης επί του Ιάλυσου και της σταθερής βελτίωσης της ομάδας, άνοιξε χθες για τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου ο κύκλος των προπονήσεων της εβδομάδας.

Πριν από την έξοδο στο βοηθητικό ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος, μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια μοιράζοντας συγχαρητήρια και ζητώντας ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τα λόγια στη πράξη. Η εικόνα της προπόνησης ήταν σίγουρα καλύτερη απ’ αυτή που ο έμπειρος τεχνικός περίμενε.

Οι τραυματισμοί των Τζιβίλογλου και Ολιβέιρα στον αγώνα με τον Ιάλυσο αποδείχθηκαν επιπόλαιοι, καθώς και οι δύο δούλεψαν σε κανονικούς ρυθμούς, ο αρχηγός Σταμάτης Καντιμοίρης αισθανόταν σαφώς καλύτερα και έβγαλε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, ενώ στο γυμναστήριο συνέχισαν οι Ανδρίκος και Ευγενικός, που προσπαθούν να ξεπεράσουν ο μεν πρώτος το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό στον αστράγαλο, ο δε δεύτερος τη θλάση που υπέστη.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, τα «ελάφια» θα συνεχίσουν να δουλεύουν μέχρι και το Σάββατο (θα δώσουν φιλικό με τους Ατρόμητους), ενώ την Κυριακή θα ξεκουραστούν.

Όσο για τις μέρες του Πάσχα, προπόνηση θα γίνει και τη Μεγάλη Πέμπτη (εξαιρούνται οι ποδοσφαιριστές που δεν κατάγονται από τη Ρόδο), ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τη Λαμπρή Τρίτη, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ