Πλήρης ο Ηρακλής Μαριτσών στο ματς της χρονιάς

Πλήρης ο Ηρακλής Μαριτσών στο ματς της χρονιάς

Πλήρης ο Ηρακλής Μαριτσών στο ματς της χρονιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 103 ΦΟΡΕΣ

Στην ενδεκάδα που θα παρατάξουν οι «ροπαλοφόροι» στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Μασσάρων επιστρέφουν οι Σκυλλάς και Τριχιάς

Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κλείσουν μια και καλή στο «χρονοντούλαπο» το άγχος για τον μέλλον της ομάδας στην κατηγορία δηλώνουν άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ηρακλή Μαριτσών, μία μέρα πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Μασσάρων.

Οι «ροπαλοφόροι» χρειάζονται έναν και μοναδικό βαθμό για να ησυχάσουν οριστικά, ωστόσο μόνο με συντηρητική διάθεση δεν προσεγγίζουν τον αγώνα, αφ’ εντός επειδή θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους με μία «γεμάτη» εμφάνιση, αφ’ ετέρου δε διότι αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που κρύβει η λογική της μη ήττας.

Ο τεχνικός Γιώργος Σαββιδάκης και οι ποδοσφαιριστές του έκαναν χθες την τελευταία προπόνησή τους, η οποία και επιβεβαίωσε πως στο αυριανό ματς η ομάδα θα είναι πλήρης. Ως εκ τούτου, στην ενδεκάδα επιστρέφουν τόσο ο τερματοφύλακας Λευτέρης Σκυλλάς, όσο και ο επιθετικός Γιώργος Τριχιάς.

Για τον Ηρακλή, η συνάντηση με τον Αστέρα ισοδυναμεί με το ραντεβού της χρονιάς και έτσι ζητούν οι άνθρωποι της ομάδας να το αντιληφθεί και ο κόσμος της, τον οποίο περιμένουν αύριο στο γήπεδο.

Αμέσως μετά το φινάλε οι εκλογές
Με την ολοκλήρωση των φετινών επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας θα δρομολογήσει η διοίκηση του Ηρακλή τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου. Ως προς την απόφαση του προέδρου Βασίλη Παπακωνσταντή και των συνεργατών του να αποχωρήσουν δεν έχει αλλάξει το παραμικρό, συνεπώς η τοπική κοινωνία των Μαριτσών οφείλει να αρχίσει να αναζητά τη διάδοχη κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!