Ατυχήματα στο εργοτάξιο της ΔΕΗ

Ατυχήματα στο εργοτάξιο της ΔΕΗ

Ατυχήματα στο εργοτάξιο της ΔΕΗ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1096 ΦΟΡΕΣ

Αρκετά ατυχήματα –ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά- καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες στο εργοτάξιο του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στο Πρασονήσι.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, χθες το πρωί δύο εργαζόμενοι έπεσαν από τις σκαλωσιές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Ρόδου. Οι πληροφορίες κάνουν λόγω για κατάγματα στα χέρια και στα πόδια. Μάλιστα ο υπεύθυνος του εργοταξίου μετά από αυτά τα δύο συμβάντα ζήτησε από όλους τους εργαζόμενους να σχολάσουν από τις 10:00 το πρωί!

Παράλληλα δύο ημέρες νωρίτερα υπήρξαν τρεις ακόμη τραυματισμοί εργαζομένων (σ.σ. μικροκοψίματα στα δάχτυλα). Όπως έλεγαν χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» άτομα που γνωρίζουν τι συμβαίνει στο εργοτάξιο, όλο το ζήτημα έχει να κάνει με τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά. Επεσήμαιναν δε ότι υπάρχει εντός του εργοστασίου ο υπεύθυνος ασφαλείας, που ζητάει από όλους να παίρνουν τα προβλεπόμενα μέτρα για την προσωπική τους ασφάλεια, όπως κράνη, ζώνες κλπ., όμως πολλοί επιλέγουν όταν αυτός αποχωρεί να τα αφαιρούν.

Διαβάστε ακόμη

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο