Νέες μέθοδοι για τέλειο σώμα  από Beauty institute  Αντώνωφ στη Ρόδο

Νέες μεθόδους για ένα υπέροχο σώμα εφαρμόζει στο νησί μας το κέντρο αισθητικής ΑΝΤΩΝΩΦ που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 88 στην πόλη της Ρόδου.

Το ινστιτούτο εφαρμόζει μη επεμβατική κρυογλυπτική, με νέες κεφαλές 360 σφαιρικής ψύξης, με μόνιμα αποτελέσματα θεραπεία μικρής διάρκειας και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Η νέα  ασφαλής ιατρική τεχνική, αφορά όσους θέλουν να μειώσουν το τοπικό πάχος σε ένα η περισσότερα σημεία. Η παρατεταμένη έκθεση στο ψύχος για περίπου μια ώρα προκαλεί μόνιμη μείωση των λιποκυττάρων. Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες με πολύ καλά αποτελέσματα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται μία συνεδρία ανά περιοχή. Αλλά την ίδια ημέρα αν θέλουμε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε 2-3 περιοχές. Κοιλιά, χέρια, πλάτη, μέση, γλουτοί και μηροί μπορεί να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και με αυτό τον τρόπο να σμιλεύσουμε το σώμα μας συνολικά.

Η θεραπεία γίνεται άνετα στο ιατρείο, χωρίς νυστέρι, χωρίς νάρκωση και η ασθενής την ίδια ημέρα γυρνάει στις ασχολίες της, χωρίς να αλλάζει το πρόγραμμα της και χωρίς να χρειαστεί μετά τη θεραπεία να ακολουθήσει κάποια αγωγή.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας στην αρχή υπάρχει μια ενόχληση: ένα τράβηγμα του δέρματος και ένα αίσθημα κρύου το οποίο μετά από μερικά λεπτά σταματάει. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η ασθενής μπορεί να διαβάσει ένα περιοδικό, να κοιμηθεί η να κάνει και κάποια θεραπεία στο πρόσωπο. Μετά την θεραπεία ανάλογα την ασθενή μπορεί να υπάρχει ένα μικρό μούδιασμα στο δέρμα και σπάνια μερικές μικρές μελανιές οι οποίες φεύγουν σε μερικές μέρες. Το αποτέλεσμα φαίνεται σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες και ολοκληρώνεται σε 2-3 μήνες.

Για όλες τις κυρίες ή κυρίους οι οποίοι για διάφορους λόγους είτε οικονομικούς είτε προσωπικούς δεν θέλουν να υποβληθούν σε κάποια επέμβαση λιποαναρρόφησης μπορούν να έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με τη μέθοδο της μη-επεμβατικής κρυογλυπτικής.   Αυτό το αποτέλεσμα ενισχύεται από τη σωστή διατροφή και από την σωματική άσκηση.