Παρών σε μεγάλες διοργανώσεις ο Κουνελλές!

Παρών σε μεγάλες διοργανώσεις ο Κουνελλές!

Παρών σε μεγάλες διοργανώσεις ο Κουνελλές!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 328 ΦΟΡΕΣ

Μετά την Τσεχία και το Ευρωμπάσκετ Γυναικών, ο διεθνής διαιτητής θα βρεθεί και στην Κρήτη για το ευρωπαϊκό των Νέων Ανδρών

Παρών σε δύο από τις σημαντικότερες διοργανώσεις μπάσκετ αυτού του καλοκαιριού θα είναι ο Ηλίας Κουνελλές, ως διεθνής διαιτητής του συνδέσμου Κύπρου.

Ο ροδίτης ρέφερι είχε ανακοινωθεί πρόσφατα από τη FIBA στη λίστα με τα ονόματα των «γκρι» που θα σφυρίξουν στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην Τσεχία (16-25 Ιουνίου) όμως τον Ιούλιο θα βρεθεί εντός συνόρων!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών U20 θα φιλοξενηθεί σε τρεις πόλεις της Κρήτης, Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, στις 15-23 Ιουλίου, και η διεθνής ομοσπονδία ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες. Μεταξύ αυτών, είναι και ο Κουνελλές και μάλιστα ως μοναδικός εκπρόσωπος από το σύνδεσμο Κύπρου! Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι.

Υπεύθυνος Κομισαρίων: Κάμεν Τόσεφ (Βουλγαρία)
Κομισάριοι: Άντονι Κόλγκαν (Αυστρία), Κώστας Κορομηλάς (Ελλάδα), Άτσο Ματσάλου (Εσθονία).

Συνοδοί διαιτητές: Άντρινς Αουνκρότζερς (Λετονία), Χάρις Μπιέντιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη) – Συνοδός διαιτητής Γαλλίας, Βιθέντε Μπούλτο (Ισπανία), Ρίκαρντ Έρικσον (Σουηδία), Όμερ Έστερον (Ισραήλ), Σίγκμουντουρ Χέρμπερτσον (Ισλανδία), Πετρ Χρούσα (Τσεχία), Μπόρις Κρέιτς (Σλοβενία), Σάσα Μάριτσιτς (Σερβία), Αλεσάντρο Μαρτολίνι (Ιταλία), Αναστάσιος Πηλοΐδης (Ελλάδα), Ίλια Πουτένκο (Ρωσία) – Συνοδός διαιτητής Γερμανίας, Ζντράβκο Ρούτεσιτς (Μαυροβούνιο), Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία), Αρτούρας Σούκις (Λιθουανία), Ζαφέρ Γιλμάζ (Τουρκία).

Ουδέτεροι διαιτητές: Σεργκέι Μπελιάκοφ (Ρωσία), ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΝΕΛΛΕΣ (Κύπρος), Πέταρ Ομπράντοβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Τολγκά Σαχίν (Τουρκία), Αντρέι Σαράπα (Λευκορωσία), Τάνελ Σούσλοφ (Εσθονία), Τόμισλαβ Βοβκ (Κροατία), Αντερμίρ Ζουράποβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη).
Referee Instructors: Αντρέι Γέλεν (Σλοβενία), Τοντ Ουόρνικ (Ισραήλ).

Διαβάστε ακόμη

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!