Όλα από την αρχή στη Ρόδο

Όλα από την αρχή στη Ρόδο

Όλα από την αρχή στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Εβδομάδα αποφάσεων είναι για τα «ελάφια». Οι προπονήσεις δεν πρόκειται να συνεχιστούν, απόφαση για αποδέσμευση της πλειονότητας των ποδοσφαιριστών είναι ειλημμένη

Το κεφάλαιο της επόμενης μέρας θα αρχίσει να «γράφει», πιθανώς από σήμερα, η Ρόδος. Τα «ελάφια» ολοκλήρωσαν τις φετινές υποχρεώσεις τους με ισοπαλία 1-1 στην έδρα του Πανθηραϊκού και από χθες βρίσκονται σε φάση αναμονής των αποφάσεων της διοίκησης.

Για τις σαρωτικές αλλαγές που έρχονται προϊδεάζει και το γεγονός πως σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες, οι προπονήσεις σταμάτησαν ουσιαστικά την περασμένη Παρασκευή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τουλάχιστον το 70 τοις εκατό των ποδοσφαιριστών που συγκρότησαν το φετινό ρόστερ θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ ουδείς μπορεί να προδικάσει το αν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Το μέλλον της συνεργασίας του με τη Ρόδο θα ξεκαθαρίσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, στη συνάντηση με τον πρόεδρο Αυγουστίνο Γιακάι. Επί της ουσίας, όλα δείχνουν πως η Ρόδος θα «χτιστεί» από την αρχή, με τρόπο που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους που θα τεθούν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή