Colin Farrell: Ο γείτονας που... διψά για αίμα

Colin Farrell: Ο γείτονας που... διψά για αίμα

Colin Farrell: Ο γείτονας που... διψά για αίμα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 340 ΦΟΡΕΣ

Δεν έχει πολύ καιρό που μετακόμισε στο καινούριο του σπίτι ο ηθοποιός Colin Farrell και τα προβλήματα ξεκίνησαν. Ένας νεαρός γείτονας, παθιασμένος οπαδός των ταινιών τρόμου, τον κατηγορεί ότι έχει... υπερβολικά μεγάλους κυνόδοντες και μια ακόρεστη δίψα γι

Δεν έχει πολύ καιρό που μετακόμισε στο καινούριο του σπίτι ο ηθοποιός Colin Farrell και τα προβλήματα ξεκίνησαν. Ένας νεαρός γείτονας, παθιασμένος οπαδός των ταινιών τρόμου, τον κατηγορεί ότι έχει... υπερβολικά μεγάλους κυνόδοντες και μια ακόρεστη δίψα για αίμα!

Όλα αυτά θα συμβούν στην κωμωδία τρόμου «Fright Night», στο καστ της οποίας μόλις προστέθηκε ο Farrell, όπου θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον νεαρό Anton Yelchin («Star Trek») και την Toni Collette. Πρόκειται για remake της cult ομότιτλης ταινίας του 1985, που είχε σημάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ειδικού στον τρόμο Tom Holland.

Το remake θα σκηνοθετήσει ο Craig Gillespie («Ο Λαρς Και Η Κούκλα Του»), βασιζόμενος στο νέο σενάριο που έγραψε ο Marti Noxon. Σύμφωνα με αυτό, ο νεαρός Charley, λάτρης των ταινιών τρόμου, συνειδητοποιεί ότι ο νέος του γείτονας είναι βαμπίρ και προσπαθεί να βρει τρόπο να τον εξολοθρεύσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο γείτονας-βαμπίρ φαίνεται να φλερτάρει έντονα τη μητέρα του Charley, περιπλέκοντας έτσι περισσότερο τα πράγματα.

Αν και αρχικά ο Farrell δε φαίνεται ο ιδανικός τύπος για κωμωδία, έχει δώσει στο παρελθόν καλά δείγματα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μαύρη κωμωδία, όπως το απολαυστικό «Αποστολή Στην Μπριζ».

Το «Fright Night» θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες μέσα στο 2011.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!