Το σύστημα Αεροπροσκόπων Ρόδου, παρέδωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως υπάρχει σωστά δομημένος Εθελοντισμός που υλοποιεί διαχρονικές Αξίες και Αρχές, το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ρόδου, παρέδωσε το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, το οποίο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020".

Η υλοποίηση της παράδοσης αυτής , προσφέρει σε δεκάδες οικογένειες την ευκαιρία να ζήσουν αξιοπρεπώς και στα μέλη της προσκοπικής κοινότητας την ικανοποίηση της προσφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παραπάνω τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ρόδου, με τη συμμετοχή ευαίσθητων συμπολιτών μας.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε στον χώρο του Συσσιτίου από τον Αρχηγό του Συστήματος κ. Μηνά Φανίτσα καθώς και τις Βαθμοφόρους κ. Κατερίνα Καλλιγέρη, κ. Κατερίνα Μαντά, κ. Ανθούλα Φασλή, κ. Ηρώ Μανούσου, κ. Βασιλική Σούτα και κ. Χαρά Παπαχρήστου στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου κ. Δέσποινα Μουτάφη και κ. Σέβη Ηλιοπούλου - Νικολάου.

Ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Πετράκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διεύθυνση καθώς και το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και εύχονται η πράξη του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ρόδου, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και άλλων φορέων.