All day από σήμερα το Santa Marina

All day από σήμερα  το Santa Marina

All day από σήμερα το Santa Marina

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1653 ΦΟΡΕΣ

Την all day λειτουργία του ξεκινάει απο σήμερα το Santa Marina Restaurant- Beach Bar, υποσχόμενο όμορφες καλοκαιρινές μέρες και νύχτες, στο ειδυλλιακό τοπίο της Αγίας Μαρίνας.

Το Santa Marina σερβίρει και φέτος τον απόλυτο συνδυασμό που έχουμε όλοι αγαπήσει, ποιότητα και πολυτέλεια.
Στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, εκεί που όλα θυμίζουν εξωτικό προορισμό, μας περιμένουν φρέσκιες θαλασσινές γεύσεις με την υπογραφή των καλύτερων chef. Οστρακοειδή, ψάρια Α’ διαλογής κι άλλες εκλεπτυσμένες γεύσεις βρίσκονται στο μενού που έχουν επιμεληθεί οι chef, απογειώνοντας την ευχαρίστηση του ουρανίσκου μας. Για τους λάτρεις του sushi, δεν λείπει και η επιλογή του αγαπημένου ιαπωνικού φαγητού, δίνοντας μια επιπλέον δόση πολυτέλειας και πολυπολιτισμικότητας στο εστιατόριο.

Παράλληλα, η λίστα κρασιών του Santa Marina Restaurant- Beach Bar, περιλαμβάνει πλήθος ετικετών από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες, προκειμένου οι πελάτες του να επιλέξουν αυτό της αρεσκείας τους. Για να επιτευχθεί η πιο ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, για το κάθε πιάτο υπάρχει και το αντίστοιχο κρασί που μας προτείνει το εστιατόριο για να το συνοδεύσουμε.

Απο το αγαπημένο μας μαγαζί δεν λείπουν και τα υπέροχα signature cocktails που θα δροσίσουν τους θαμώνες του απο το πρωί έως και το βράδυ, στην παραλία ή στο beach bar.
Μια μικρή απόδραση πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, αποτελεί και για τη φετινή χρονιά μια απο τις must επιλογές μας για όλες τις ώρες της ημέρας.

Santa Marina
2ο Χιλιόμετρο Ρόδου- Καλλιθέας
τηλέφωνο 693 291 7427
f: Santa Marina Rhodes

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!