Ατρόμητοι «συστήθηκαν», Ατρόμητοι συνεχίζουν

Την παραμικρή διάθεση να αγγίξει, πόσω δε μάλλον να χαλάσει, το μοντέλο με το οποίο «συστήθηκαν» πέρσι οι Ατρόμητοι στα ανδρικά πρωταθλήματα και θαύμασαν οι φίλαθλοι, έχει ο επικεφαλής τους Παναγιώτης Ζούνης.

Παρότι το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, στο οποίο οι νεαροί ποδοσφαιριστές του κέρδισαν το δικαίωμα να αγωνιστούν, είναι σαφώς πιο δύσκολο, σκληρό και ανταγωνιστικό σε σχέση με αυτό της τρίτης τοπικής κατηγορίας, το ζητούμενο για τους Ατρόμητους παραμένει το ίδιο και δεν έχει καμία σχέση με τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία.

 Η ομάδα θα συνεχίσει να στηρίζεται αποκλειστικά στα δικά της παιδιά και να μεριμνά για την ωρίμανση και εξέλιξή τους μέσα από τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Σε σχέση με το φετινό κορμό ίσως υπάρξουν αλλαγές, καθώς το ενδιαφέρον τους για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές έχουν εκδηλώσει αρκετές ομάδες ανώτερων κατηγοριών και οι Ατρόμητοι δεν θα πουν όχι, εφόσον μία πρόταση ερμηνευτεί ως μία πραγματική και ουσιαστική ευκαιρία για τον αθλητή.  

Οι πιθανές αποχωρήσεις όχι μόνο δεν θα αγχώσουν τον Παναγιώτη Ζούνη, αλλά αντιθέτως του δώσουν χαρά. Αφ’ ενός επειδή θα επιβεβαιωθεί στην πράξη πως η δουλειά του ίδιου και των συνεργατών του αποδίδει, αφ’ ετέρου δε διότι θα ανοίξουν θέσεις για τα παιδιά που ακολουθούν στην «επετηρίδα» και που μόνο λίγα δεν είναι.