Ζητούνται λύσεις για τρεις στο Διαγόρα

Στο μεταγραφικό τομέα του Διαγόρα, δεν υπάρχει εξέλιξη. Οι «κυανέρυθροι» θεωρούν πώς μετά τις ανανεώσεις, είναι νωρίς ακόμα για να γίνουν συζητήσεις με παίκτες που του προτείνονται.

«Είναι νωρίς ακόμα…» τόνισε χθες ο τεχνικός διευθυντής του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης,  ο οποίος αναφέρθηκε στις μέχρι στιγμής κινήσεις που έχουν γίνει.

Ο επίσημος Διαγόρας αναζητεί λύσεις στα επαγγελματικά προβλήματα που κατέθεσαν ενώπιον της Διοίκησης, τρεις δικοί του παίκτες. Μιχάλης Κεφάλας. Γιώργος Δαρζέντας και Τσαμπίκος Πεταυράκης.

Και οι τρεις έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν στο Διαγόρα, αρκεί να βρεθούν λύσεις στα υπάρχοντα επαγγελματικά τους προβλήματα.

Μέχρι χθες κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει, αλλά έχουν γίνει προτάσεις σε παίκτες που αγωνίζονται σε αυτές τις θέσεις, προκειμένου να αποτελέσουν τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που κάποιος από τους τρεις προαναφερόμενους, δεν μπορέσει να λύσει το δικό του πρόβλημα.

Και οι τρεις όμως με δεδομένες τις επιτυχίες της σαιζόν που πέρασε έχουν τον πρώτο λόγο και η Διοίκηση θα τους περιμένει.

Θεωρείται πώς υπάρχει ακόμα ένας μήνας περίπου για να συμπληρωθεί και να ολοκληρωθεί το ρόστερ, προκειμένου να παρουσιαστεί δυνατός και αποφασιστικός ο Διαγόρας, αλλά και με πολλές λύσεις στο έμψυχο υλικό του.