Διαψεύδει η Λίτσα Φτακλάκη τις κατηγορίες για έμμισθη θέση

Διαψεύδει με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Λίτσα Φτακλάκη, τα όσα ισχυρίστηκε η συνάδελφός της κ. Χαρούλα Γιασιράνη, σύμφωνα με την οποία η κ. Φτακλάκη ζήτησε έμμισθη θέση στην περιφέρεια.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Μετά τις ψευδολογίες, τους προπηλακισμούς και τις ανακολουθίες, συνεχίζεται το σίριαλ της παραπληροφόρησης  με τις καταγγελίες της κ. Χ.Γιασιράνη, η οποία ισχυρίστηκε  σε τοπικά ραδιοφωνικά μέσα πως  πριν μερικούς μήνες ζήτησα έμμισθη θέση από την ΠΝΑ και επειδή δεν μου δόθηκε, “προκάλεσα”  το γνωστό επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο γραφείο του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου στις 8/06/2017, όπου δέχτηκα προπηλακισμούς και σεξιστικές επιθέσεις από τον κ. Γ. Χατζημάρκο.

Όταν οι ίδιοι οι “αυτόκλητοι” αυτόπτες μάρτυρες αμφισβητούν το εν λόγω επεισόδιο ενώ ήσαν παρόντες (και άκουσαν και είδαν), τότε πραγματικά τι μπορεί να πει κανείς σε ισχυρισμούς που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.  Θα  συμβούλευα λοιπόν  την κ. Χ. Γιασιράνη να μην ασχολείται με αβάσιμα κουτσομπολιά και μάλιστα μπαγιάτικα καθώς κατά δήλωσή της αυτό (το γεγονός) έγινε πριν πολλούς μήνες.  Ας σταματήσει  να ασκεί παραπολιτική και ας αρχίσει να παράγει πολιτική στους νευραλγικούς τομείς που κατά καιρούς της ανατίθενται, καθώς η κοινωνία έχει ανάγκη από αποτελεσματικές πολιτικές  και όχι  έναν πόλεμο στείρων αντιπαραθέσεων  και λασπολογίας.

Τέλος, τονίζω πως  ως περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης “Ν.Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας”, τιμώ την επιλογή των ψηφοφόρων του Ν. Αιγαίου, παραμένοντας στις επάλξεις και ασκώντας μια εποικοδομητική κριτική μέσα σε ένα πνεύμα διαλόγου και προτάσεων, με σύνεση και με γνώμονα πάντα τις αρχές του πολιτικού πολιτισμού και της κουλτούρας μου ως άνθρωπος, ως μητέρα, ως επιστήμων και σκληρά εργαζόμενης γυναίκας.  

Ελευθερία Φτακλάκη
Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου
“Ν.Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας”»