Ο Πάνος Καμμένος κάνει κατάδυση στο θρυλικό «Βασίλισσα Όλγα» στη Λέρο

Στο Λακκί της Λέρου, όπου βρίσκεται το ναυάγιο του αντιτορπιλικού, καταδύθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί.

Κατάδυση στο ναυάγιο του θρυλικού αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα» που βρίσκεται στο Λακκί της Λέρου, έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Μαζί με τον κ. Καμμένο, στο «Βασίλισσα Όλγα» καταδύθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης και ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

«Με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και τον αρχηγό Στόλου, κάναμε μια κατάδυση στο «Βασίλισσα Όλγα». Αυτό το ιστορικό πλοίο μπορεί να αποτελέσει ένα υποβρύχιο μουσείο, μαζί με τα άλλα υποβρύχια μουσεία που υπάρχουν στη Λέρο και σε συνεργασία με το Δήμο και την Περιφέρεια να αναδείξουμε το νησί ως κέντρο καταδυτικού τουρισμού» δήλωσε την προηγούμενη Τετάρτη από το Λακκί ο Πάνος Καμμένος.

«Τρία εκατομμύρια τουρίστες από την Ευρωπαϊκή Ένωση επισκέπτονται για λόγους καταδυτικού τουρισμού την Ευρώπη, αλλά και την Αφρική. Ήδη, περιοχές όπως η Αίγυπτος, η Ιορδανία, η Τουρκία, έχουν «κλείσει» λόγω της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί. Η πατρίδα μας, λοιπόν, έχοντας τις δυνατότητες, την τεράστια ομορφιά, αλλά και τον τεράστιο πολιτισμικό πλούτο, μπορεί να υποδεχτεί αυτόν τον καταδυτικό τουρισμό και η Λέρος μπορεί να αποτελέσει την πρωτεύουσα» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Η κατάδυση του Πάνου Καμμένου στο ναυάγιο του «Βασίλισσα Όλγα» θα μεταδοθεί την Κυριακή στην εκπομπή των ενόπλων δυνάμεων.