Δήλωση του Γ. Νικητιάδη για βράβευση του Β. Μηναΐδη

Με αφορμή τη βράβευση του π. Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Βασίλη Μηναϊδη, από την Ένωση Ξενοδόχων  Ρόδου της οποίας είναι και επίτιμος Πρόεδρος, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού Γ. Νικητιάδης , έκανε την ακόλουθη δήλωση :

“Θεωρώ καθήκον μου υπο την ιδιότητα του τ. Υφυπουργού Τουρισμού, να συγχαρώ τον κ. Βασίλη Μηναϊδη για την αναγνώριση του έργου του κατά την χθεσινή του βράβευση από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Είχα την ευκαιρία και την τιμή να συνεργαστώ με τον κ Μηναϊδη, σε όλο το διάστημα της θητείας μου ως Υφυπουργός Τουρισμού.

Ο κ. Μηναίδης υπήρξε ένας από τους πλέον άριστους γνώστες του Ελληνικού Τουρισμού με τεράστια κατάρτιση και εμπειρία. Παραλλήλως, η βαθιά του γνώση σε ότι αφορά την Ιστορία της χώρας μας, σε συνδυασμό με την μεγάλη του αγάπη για τη Ρόδο, την Κάρπαθο και όλα τα νησιά μας, του έδινε τη δυνατότητα να εκφράζει πάντοτε άριστες απόψεις που είχαν μακρόπνοο ορίζοντα και ώριμη σκέψη.

Αγαπητέ Πρόεδρε, εύχομαι να είσαι πάντοτε υγιής και ακμαίος για να μπορείς με τις συμβουλές σου να βοηθάς τους νεότερους. Λυπάμαι που δεν παραβρέθηκα στην εκδήλωση της βράβευσης σου αφού δεν είχα λάβει κάποια πρόσκληση και ούτε το γνώριζα, αλλά εύχομαι με όλη μου την καρδιά να συνεχίσεις με τις παραινέσεις σου να βοηθάς την αναβάθμιση του τουρισμού μας.