Δήλωση του Γ. Νικητιάδη για βράβευση του Β. Μηναΐδη

Δήλωση του Γ. Νικητιάδη για βράβευση του Β. Μηναΐδη

Δήλωση του Γ. Νικητιάδη για βράβευση του Β. Μηναΐδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 404 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή τη βράβευση του π. Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Βασίλη Μηναϊδη, από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου της οποίας είναι και επίτιμος Πρόεδρος, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού Γ. Νικητιάδης , έκανε την ακόλουθη δήλωση :

“Θεωρώ καθήκον μου υπο την ιδιότητα του τ. Υφυπουργού Τουρισμού, να συγχαρώ τον κ. Βασίλη Μηναϊδη για την αναγνώριση του έργου του κατά την χθεσινή του βράβευση από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Είχα την ευκαιρία και την τιμή να συνεργαστώ με τον κ Μηναϊδη, σε όλο το διάστημα της θητείας μου ως Υφυπουργός Τουρισμού.

Ο κ. Μηναίδης υπήρξε ένας από τους πλέον άριστους γνώστες του Ελληνικού Τουρισμού με τεράστια κατάρτιση και εμπειρία. Παραλλήλως, η βαθιά του γνώση σε ότι αφορά την Ιστορία της χώρας μας, σε συνδυασμό με την μεγάλη του αγάπη για τη Ρόδο, την Κάρπαθο και όλα τα νησιά μας, του έδινε τη δυνατότητα να εκφράζει πάντοτε άριστες απόψεις που είχαν μακρόπνοο ορίζοντα και ώριμη σκέψη.

Αγαπητέ Πρόεδρε, εύχομαι να είσαι πάντοτε υγιής και ακμαίος για να μπορείς με τις συμβουλές σου να βοηθάς τους νεότερους. Λυπάμαι που δεν παραβρέθηκα στην εκδήλωση της βράβευσης σου αφού δεν είχα λάβει κάποια πρόσκληση και ούτε το γνώριζα, αλλά εύχομαι με όλη μου την καρδιά να συνεχίσεις με τις παραινέσεις σου να βοηθάς την αναβάθμιση του τουρισμού μας.

Διαβάστε ακόμη

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς στηρίζουν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα ψηφιακά μέσα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη

Στη Ρόδο αύριο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του