Γαλάζια σημαία στην παραλία του Mythos Beach Resort στη Ρόδο

Μια αξιόλογη εκδήλωση φιλανθρωπικού και οικολογικού χαρακτήρα έλαβε μέρος πρόσφατα στο ξενοδοχείο MYTHOS BEACH RESORT  της MARIS SOL HOTELS στ’ Άφαντου Ρόδου.  

Συγκεκριμένα  η διεύθυνση του ξενοδοχείου για  πέμπτη   συνεχή χρόνια κάλεσε για να περάσουν  ένα όμορφο πρωινό τα παιδιά των Κέντρων ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Αγίου Νικολάου και Άγιων Αποστόλων τα οποία και παρευρέθηκαν εκεί το πρωί της Παρασκευής 30 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου στόχου, η διοίκηση του ξενοδοχείου οργάνωσε και υλοποίησε, με μεγάλη επιτυχία, συμβολικό  καθαρισμό της  παραλίας που βρίσκεται μπροστά στο ξενοδοχείο μαζί με τα παιδιά των Κέντρων ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και  με συνεργασία με το προσωπικό του ξενοδοχείου.  
 


Με την ολοκλήρωση της δράσης πραγματοποιήθηκε  η έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας, με την οποία βραβεύτηκε για το 2017 το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, εκτός των ενεργειών ευαισθητοποίησης του προσωπικού, των πελατών του και της τοπικής κοινωνίας, εφαρμόζει επίσης συγκεκριμένα μέτρα μείωσης κατανάλωσης πλαστικού, ενέργειας, νερού, ενισχύοντας παράλληλα την χρήση τοπικών/ελληνικών προϊόντων ώστε να λειτουργεί με σεβασμό στον τόπο που το φιλοξενεί.

Η διεύθυνση του Mythos Beach Resort έχει ήδη καλέσει τα παιδιά και τους συνοδούς τους να επισκεφτούν ξανά το ξενοδοχείο στο μέλλον για να περάσουν ευχάριστα στους χώρους του.