Μ. Παγκάς: Βελτιωμένη φέτος η εικόνα της πόλης

Βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι θεωρεί ότι είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ. Μίλτος Παγκάς.

Σε δηλώσεις του χθες, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι, αυτή την περίοδο, βρίσκονται στην ολοκλήρωση του σχεδίου για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης λόγω της σεζόν, όχι μόνο για τους τουρίστες αλλά και για τους κατοίκους, το οποίο ξεκίνησε αρχές της Άνοιξης,.

Συγκεκριμένα, έχουν τελειώσει αυτά που σχετίζονται με το Πράσινο στην πόλη, δηλαδή παρεμβάσεις σε πάρκα, νησίδες, στη βιτρίνα της πόλης αλλά και σε συνοικίες. Επειδή πλέον το πρόγραμμα της Υπηρεσίας περιβάλλοντος βγαίνει σε καθημερινή βάση και ενημερώνει σχετικά και τη δ.κ. για το που βρίσκονται τα συνεργεία, όπως είπε ο Πρόεδρος, γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά. «Η εικόνα μιλάει και από μόνη της, δεν έχει καμία σχέση η Ρόδος φέτος με τις προηγούμενες χρονιές», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στη συντήρηση του δημοτικού φωτισμού περιμετρικά του Ενυδρείου μέχρι τις Κάτω Πέτρες, στην καθημερινή φροντίδα του πρασίνου στην καρδιά της πόλης από την Υπηρεσία κτλ.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται και στις συνοικίες, σύμφωνα με τον ίδιο, και συνεχίζουν επικουρικά μέχρι το τέλος της σεζόν σε κάποιες περιοχές.
Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη βοήθεια που ζήτησαν από τη δ.κ. Κοσκινού, μια και με το προσωπικό που έχει στο Πράσινο, αρκετές φορές συνέδραμε σε διάφορα σημεία της πόλης όπου κλάδεψαν καθάρισαν κτλ., όπως στο πάρκο Γοργοποτάμου, το πάρκο της οδού Κοδριγκτώνος στην «Όαση» όπου βρίσκονται και τα γραφεία της δ.κ. κ.α., γι’ αυτό και ευχαρίστησε τη δ.κ. και τον Πρόεδρό της κ. Μανωλάγκα.

Βελτιωμένη, τέλος, θεωρεί ότι είναι και η εικόνα στην Παλιά Πόλη, μια και προχώρησε το θέμα με την αποκομιδή των απορριμμάτων που είχαν μαζευτεί από το χειμώνα, και έγινε μία καλή δουλειά με τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, όπως και στην πλατεία κάτω από τους αλευρόμυλους όπου δεν υπάρχει εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή, με τη βοήθεια και των συμπολιτών μας που δραστηριοποιούνται εκεί.