Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο  Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

Στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου έρχεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη την Τετάρτη 26 Ιουλίου προκειμένου να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια, με την υπέροχη φωνή της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, που μπορεί στο χρονικό πλαίσιο μιας ζωντανής εμφάνισης, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της.
Να μας αγγίξει με μια στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, αλλά και να μας συγκινήσει με την ευαισθησία μιας μπαλάντας,να μας σηκώσει όρθιους για χορό και να μας ξεσηκώσει σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Για τη φετινή της καλοκαιρινή συναυλία στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι.  Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τη προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής.  Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της.

Όσα χωράνε στη καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!  Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Τετάρτη 26 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
τιμές εισιτηρίων:
προπώληση: 13 Ευρώ
ταμείο: 15 Ευρώ