Απάντηση του προέδρου του Παραδεισίου στην Ευαγγελία Παναή

Απάντηση του προέδρου του Παραδεισίου στην Ευαγγελία Παναή

Απάντηση του προέδρου του Παραδεισίου στην Ευαγγελία Παναή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 433 ΦΟΡΕΣ

«Ψευδείς και παρασκευασμένες δηλώσεις» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου κ. Κυριαζής Μιχαήλογλου, τα όσα υποστήριξε η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Παναή, για το κεντρικό τοιχίο του οικισμού.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Μιχαήλογλου έχει ως εξής:
“Σχετικά με αναφορές που έγιναν για τον κεντρικό τοίχο έξω από την εκκλησία της Αγ. Μαρίνας η αλήθεια είναι μια και δεν μπορεί να αλλοιωθεί ούτε από ψευδείς και παρασκευασμένες δηλώσεις ούτε φυσικά και από τη αντιδημοκρατική φίμωση των απαντήσεων των αρμόδιων (μέσω της διαγραφής των σχολίων, με απώτερο σκοπό την δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων). Ο προγραμματισμός για τις ενέργειες σχετικά με τις εργασίες για το πανηγύρι του Παραδεισίου έχει γίνει αποκλειστικά από εμένα με τη συμβολή του προϊσταμένου της ενότητας.

Σαφέστατα δόθηκε προτεραιότητα σε όλα τα σημαντικά σημεία με βάση την ορθή Δημόσια Διοίκηση και όχι με διάφορους παλαιωμένους τρόπους με βάση για π.χ. το τι βρίσκεται απέναντι από το σπίτι ή το μαγαζί δικών μας ανθρώπων. Ξεκάθαρη προτεραιότητα ήταν ο καθορισμός πέριξ της Εκκλησίας και του Γυμνασίου για τα οποία απασχολήθηκε τον εργατοτεχνικο δυναμικό της ενότητας.

Δεδομένου όμως της πρόσφατης απώλειας των συμβασιούχων, αναγκαστικά τροποποιήθηκε και καθυστέρησε ο υπάρχων προγραμματισμός. Ήδη από την αρχή της εβδομάδας, ενημέρωσα την εκκλησιαστική Επιτροπή και ζήτησα της συμβολή της για τον εξωραισμό του συγκεκριμένου τοίχου από εθελοντές του εκκλησιαστικού χώρου. Όπως γινόταν για πάρα πολλά χρόνια δηλαδή στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σαφέστατα όσοι αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο σημείο θα καλυφθεί διότι θα μπουν λοταρίες μπροστά και για αυτό δεν θα ασβεστωθει, είτε δεν έχουν εικόνα για το θέμα συζητήσεως είτε αποσκοπούν σε άλλα συμφέροντα. Διότι, το συγκεκριμένο σημείο δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ λοταρίες , καθώς αποτελεί την πρόσοψη της Εκκλησίας και δεν θα επέτρεπα να καλυφθεί.

Η προέκταση του τοίχου, μετά τα όρια του Γυμνασίου, έθεσα ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να μην ασβεστωθεί σε περίπτωση ανεπάρκειας χρόνου πριν την έναρξη του πανηγυριού, αλλά θα γινόταν αμέσως μετά.

Ο λόγος διότι το συγκεκριμένο μέρος, μακριά της Εκκλησίας θυμίζω, είναι πάντα πλήρως καλυμμένο από τους μικροπωλητές.
Τέλος ο λόγος που έμεινε η συγκεκριμένη ενέργεια για τις τελευταίες μέρες (θα γίνει το Σάββατο, όπως έχω ενημερώσει από τις αρχές τις εβδομάδας) είναι διότι προτεραιότητα δινόταν στον καθορισμό πέριξ της πλατείας, όπου και πραγματοποιούμε τις εκδηλώσεις μας αλλά και δραστηριοποιείται μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών που τις συγκεκριμένες ημέρες προσπαθεί να ανακάμψει.

Σαφέστατα όταν "ξεχνάς" να παρευρεθείς σε αυτές, δεν μπορείς να έχεις και εικόνα για το μέγεθος των ενεργειών που απαιτούνται καθημερινά για την επαναφορά του χώρου στην επιθυμητή κατάσταση. Δεχόμουν και πάντα θα δέχομαι οποιαδήποτε κριτική από τους συμπολίτες μου. Με έναν βασικό όρο: να γίνονται κάτω από δημοκρατικές διαδικασίες και με απώτερο σκοπό το κοινό συμφέρον.

Για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε , δέχομαι οποιαδήποτε βοήθεια, από όπου και αν προέρχεται. Ελπίζοντας βέβαια, αυτή να έρχεται με αντικειμενικά κριτήρια για το δημόσιο συμφέρον και όχι για την εξυπηρέτηση του "σπιτιού" μας.”

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»