Ροδίτισσα κέρδισε τον τίτλο της Miss Teenage σε καλλιστεία στον Καναδά!

H ομορφότερη έφηβη του Τορόντο για το 2017 είναι από τη Ρόδο! Πρόκειται για τη νεαρή Ελληνοκαναδή Αλεξία Χατζηαντωνίου (Alexia Antonio για συντομία στον Καναδά), της οποίας η οικογένεια κατάγεται από το νησί μας και συγκεκριμένα από τα Κοσκινού και την Λάρδο.

Η Αλεξία κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς τον τίτλο της Miss Teenage Toronto 2017 και στις 13 Αυγούστου ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον τίτλο της Miss Teenage σε  ολόκληρο τον Καναδά, εκεί όπου θα διαγωνιστούν οι ομορφότερες έφηβες απ’ όλες τις περιοχές της χώρας.

Η νεαρή Ροδίτισσα βρίσκεται στο 2ο έτος των σπουδών της στο York University, στον τομέα του θεάτρου και του κινηματογράφου.
 

 
Παράλληλα έχει ήδη αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στον τομέα της φιλανθρωπίας, αφού δημιούργησε μια πλατφόρμα όπου γίνονται δωρεές για τις γυναίκες και τα παιδιά και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην κοινωνία. Ειδικότερα η Αλεξία Χατζηαντωνίου συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, αλλά και μικρά παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Έχει ως χόμπι την κολύμβηση, την ανάγνωση και την συμμετοχή της σε θεατρικά έργα του Σαίξπηρ, ενώ έχει ιδιαίτερο πάθος και για την ξιφασκία. Μάλιστα συμμετέχει στην ομάδα ξιφασκίας του Πανεπιστημίου της Υόρκης και όνειρό της είναι να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Περισσότερα για την Αλεξία Χατζηαντωνίου μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της http://missteentoronto.com/, στην σελίδα όπου συγκεντρώνει τις δωρεές για το φιλανθρωπικό της έργο https://www.gofundme.com/WEcharity-FreeTheChildren, καθώς επίσης και στους λογαριασμούς που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

1. https://www.facebook.com/missteenagetoronto2017/

2. https://www.instagram.com/miss.teenage.toronto2017/