Στο ανδρικό πρωτάθλημα οι έφηβοι του Κολοσσού

Στο ανδρικό πρωτάθλημα οι έφηβοι του Κολοσσού

Στο ανδρικό πρωτάθλημα οι έφηβοι του Κολοσσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 346 ΦΟΡΕΣ

Αναμένεται να συμμετάσχουν εκτός συναγωνισμού

Με δέκα τρεις ομάδες θα διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα ανδρών Δωδεκανήσου, πέντε στον Όμιλο Νήσων (ΑΕ Δικαίου, Ηρακλής 2000, Αίολος Κεφάλου, Φοίβος, ΕΑΚΑ, με τον Ιπποκράτη να προχωρά κανονικά το σχεδιασμό του για τη Β’ εθνική) και οχτώ στον Όμιλο Ρόδου.

Από αυτές τις οχτώ, οι εφτά θα διεκδικήσουν αρχικά την είσοδο στα πλέι οφ και εν συνεχεία στο φάιναλ φορ καθώς η όγδοη θα λάβει μέρος εκτός συναγωνισμού.

Πρόκειται για την εφηβική ομάδα του Κολοσσού η οποία πέρσι στέφθηκε πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου και κατέθεσε φέτος αίτημα ν’ αγωνιστεί και στο ανδρικό, χωρίς να μετράνε τα αποτελέσματά της στη βαθμολογία. Θέλει απλώς να δώσει περισσότερα παιχνίδια στους νεαρούς της αθλητές από τη στιγμή που ελάχιστοι εξ αυτών παίρνουν έστω και μυρωδιά από τους αγώνες της ανδρικής (επαγγελματικής) ομάδας.

Από τη στιγμή που τα παιχνίδια του εφηβικού πρωταθλήματος είναι λίγα, ο Κολοσσός σκέφτηκε να κρατήσει υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς γι’ αυτά τα παιδιά δηλώνοντάς τα στο ανδρικό όπου το επίπεδο είναι πιο «εκπαιδευτικό». Οι υπόλοιπες ομάδες αποδέχθηκαν το αίτημα κι έτσι οι νεαροί «θαλασσί» θα είναι παρόντες και σε αυτήν την κατηγορία.

Έτσι, στον Όμιλο Ρόδου θα παίξουν οι Διαγόρας, Ιάλυσος, Καλλιθέα / Ελπίδα, Ήλιος, Ροδίων Άθλησις, Σύμη, Γαλάζια Ακαδημία και Κολοσσός.

Εκκρεμεί η απόφαση για το εφηβικό
Όσον αφορά στο τι μέλλει γενέσθαι με τη δημιουργία δύο υποομίλων στον Όμιλο Νήσων του εφηβικού, με αφορμή τη συμμετοχή του Ξάνθου Πάτμου, ακόμη εκκρεμεί η τελική απόφαση καθώς οι απαντήσεις που έδωσαν τα σωματεία της Κω (Ιπποκράτης, ΑΕ Δικαίου), ο Πανιώνιος Λέρου και ο ίδιος ο Ξάνθος, διίστανται. Δύο επιθυμούν δύο υποομίλους και δύο έναν.

Απάντηση δεν έχουν δώσει ακόμη οι σύλλογοι της Καλύμνου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”