Από την Κόκκινη Κλωστή... στην ΝΙΜΑ band

Το 2ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων σας προσκαλεί το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017,  σε ένα μουσικό ταξίδι από την Κόκκινη Κλωστή του μουσικοπαιδαγωγικού συνόλου «Παίζοντας με την μουσική» στην ΝΙΜΑ band, περνώντας από το ροκ σύνολο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.  

«Κόκκινη κλωστή δεμένη στην αγάπη τυλιγμένη…» Έτσι αρχίζει «Η συναυλία των παιδιών στην αυλή της αγάπης» που θα γίνει το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, στις 7.30μμ., στην Πλατεία Αργυροκάστρου που βρίσκεται στη Μεσαιωνική Πόλη, λίγο πριν φτάσουμε στην Πλατεία Μουσείου. «ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», παίρνουν μέρος τα παιδιά, οι μεγάλοι κάθε ηλικίας που μέσα τους σκιρτά ακόμα το παιδί, και το μουσικοπαιδαγωγικό σύνολο «ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ», που αποτελείται από τους: Γιώργο Σακελλαρίδη, Δημήτρη Ιωσήφ, Ελευθερία Ζαράκη, Λεωνίδα Σακελλαρίδη.

Το ταξίδι συνεχίζεται με τους μαθητές από το ροκ σύνολο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου με τον δάσκαλό τους Μιχάλη Παπαπαναγιώτη και το ροκ συγκρότημα NIMA band: Μιχάλης Παπαπαναγιώτης  (κιθάρα-φωνή), Νεκτάριος Τσατταλιός (κιθάρα- φωνή), Στέλιος Πετράκης (τύμπανα) και Σταμάτης Σαββάκης (μπάσο)

Την εκδήλωση παρουσιάζει η θεατρολόγος-εκπαιδευτικός κα Βίκυ Θεολόγη και την   συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο ΔΟΠΑΡ. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο Τάκης Βούης.