Πανεπιστημιακές σπουδές και αγορά εργασίας

Πανεπιστημιακές σπουδές  και αγορά εργασίας

Πανεπιστημιακές σπουδές και αγορά εργασίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 234 ΦΟΡΕΣ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ANOSIS σε συνεργασία με τον Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού UNICERT και το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πανεπιστημιακές Σπουδές και Αγορά Εργασίας», προκειμένου να ενημερώσουν το κοινό για το σύγχρονο εργασιακό τοπίο και τις προϋποθέσεις εξασφάλισης μιας δυναμικής θέσης στην αγορά εργασίας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου καθώς και η δυνατότητα για σπουδές εξ αποστάσεως από τη Ρόδο ή οποιοδήποτε νησί της Δωδεκανήσου, από τον κ. Κλέαρχο Χαραλάμπους, Γενικό Διευθυντή του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Frederick στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στη Ρόδο (Πλατεία Κύπρου -Γρηγορίου Λαμπράκη 8) την Πέμπτη , 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα έξι και μισή το απόγευμα (6:30μμ).

Η εκδήλωση γίνεται με την ευγενική στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Δωρεάν είσοδος για όλους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ANOSISστο 2241078924.

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

Πλούσια, παιδαγωγικά και καλλιτεχνικά, η δράση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου