Πανεπιστημιακές σπουδές  και αγορά εργασίας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ANOSIS σε συνεργασία με τον Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού UNICERT και το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πανεπιστημιακές Σπουδές και Αγορά Εργασίας», προκειμένου να ενημερώσουν το κοινό για το σύγχρονο εργασιακό τοπίο και τις προϋποθέσεις εξασφάλισης μιας δυναμικής θέσης στην αγορά εργασίας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου καθώς και η δυνατότητα για σπουδές εξ αποστάσεως από τη Ρόδο ή οποιοδήποτε νησί της Δωδεκανήσου,  από τον κ. Κλέαρχο Χαραλάμπους, Γενικό Διευθυντή του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Frederick στην Ελλάδα.

 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στη Ρόδο (Πλατεία Κύπρου -Γρηγορίου Λαμπράκη 8) την Πέμπτη , 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα έξι και μισή το απόγευμα (6:30μμ).

Η εκδήλωση γίνεται με την ευγενική στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Δωρεάν είσοδος για όλους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ANOSISστο 2241078924.