Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Cairo» γυρίστηκε στη Ρόδο

Στη Ρόδο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ ενός υπέροχου έντεχνου τραγουδιού με τον τίτλο «CAIRO».

Ερμηνεύτρια η νέα και ανερχόμενη Κυριακή Δερέμπεη, ενώ η μουσική  είναι του καταξιωμένου  μουσικοσυνθέτη  Στέφανου Κορκολή.

Tα γυρίσματα έγιναν σε ιδιαίτερες τοποθεσίες. Δημιουργήθηκαν πολλά πλάνα με τους υπέροχους φοίνικες  του ξενοδοχείου Palladium στην Καλλιθέα  ενώ με την απεριόριστη βοήθεια  του Διευθυντή κ. Γαρυφαλλάκη οι λήψεις πραγματοποιήθηκαν  στους υπέροχους εξωτερικούς χώρους  του συγκροτήματος. Παράλληλα, σημεία μοναδικής εικόνας  και τοπίου στην νότια Ρόδο κάλυψαν  τις ανάγκες του κλιπ, που ολοκληρώθηκαν στη Μεσαιωνική πόλη.


Η ταλαντούχος ερμηνεύτρια Κυριακή Δερέμπεη  που έφτασε στη Ρόδο, την οποία επισκέφτηκε  για πρώτη φορά,  δήλωσε: «έρχομαι για πρώτη φορά  στη Ρόδο, άκουσα τόσα πολλά για το νησί των Ιπποτών, μα τώρα νιώθω μια ξεχωριστή ενέργεια, η Μεσαιωνική πόλη αποτελεί μοναδική εικόνα  για μένα λες  και ζεις σε μια άλλη εποχή, θα έχω πιστεύω την ευκαιρία να ξανάρθω  εδώ για καλοκαιρινές διακοπές».

Το τραγούδι  αποτελεί με την μουσική του ένα ταξίδι  στην Ανατολή, ενώ οι στίχοι του  μαρτυρούν  ακόμη έναν μάταιο έρωτα  χωρίς ανταπόκριση  ....


Το μακιγιάζ  πραγματοποίησε η επιλεγμένη από την σκηνοθεσία  κ. Μαρία Δημητραδιού από το MEDI  AESTΗETICS χώρο ομορφιάς  και ευεξίας.
Το βίντεο κλιπ  θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο  τόσο στο διαδίκτυο  όσο  και σε προβολές  στα ΜΜΕ.