Στην δικαιοσύνη  προσέφυγε η Γεωργοένωση  για άρθρο συμπολίτη μας

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο διευθυντής της Γεωργοένωσης κος Καραγιάννης, σε βάρος συμπολίτη μας Χημικού Μηχανικού, ο οποίος κατάγεται από τις Φάνες και ο οποίος δημοσίευσε άρθρο στον τοπικό τύπο, ασκώντας κριτική στον υφυπουργό Ναυτιλίας κο Νεκτάριο Σαντορινιό, στον ίδιο ως διευθυντή της ΕΑΣΔ και ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς επίσης και στον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Γεωργοένωσης.

Το γεγονός, ενεργοποίησε τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον συμπολίτη μας, κο Απόστολο Κυριατσούλη(!) Χημικό Μηχανικό, προκειμένου έτσι να αφεθεί αργότερα ελεύθερος με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, για να ακολουθηθεί στη συνέχεια η προβλεπόμενη διαδικασία ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αντίστοιχη διαδικασία, σύμφωνα με  πληροφορίες θα κινήσει και η διοίκηση της ΕΑΣΔ από αύριο.
Στην επιστολή του ο κ. Κυριατσούλης, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν περιείχε υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των ατόμων που κατονόμασε, αλλά ασκούσε αυστηρή κριτική σε βάρος του υφυπουργού κου Σαντορινιού, του διευθυντή , των μελών του δ.σ και του προέδρου της ΕΑΣΔ με αφορμή την καθυστέρηση στην λειτουργία του Μουσείου Κρασιού στις Φάνες.