Στην Αθήνα σήμερα για το σιρκουί ο δήμαρχος Ρόδου

Στην Αθήνα σήμερα για το σιρκουί ο δήμαρχος Ρόδου

Στην Αθήνα σήμερα για το σιρκουί ο δήμαρχος Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 560 ΦΟΡΕΣ

Στην Αθήνα αναμένεται να βρίσκεται σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης κ. Γιώργο Πόκκια, για μία σειρά επαφών αλλά και για τη συνέντευξη Τύπου που έχουν προγραμματίσει οι διοργανωτές για το σιρκουί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος σήμερα θα βρίσκεται στην Αθήνα για μία σειρά επαφών και θα επιστρέψει αυθημερόν. Αρχικά, θα τον συνοδεύει ο κ. Πόκκιας ο οποίος, όμως θα μείνει παραπάνω. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χατζηδιάκος σήμερα το μεσημέρι θα παραβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώνουν, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η αρμόδια Ομοσπονδία για τη διεξαγωγή σιρκουί στο παλιό αεροδρόμιο Τατοΐου και τη Ρόδο, και ζητήθηκε η στήριξη του Δήμου.

Τέλος, ο κ. Πόκκιας θα έχει επαφές στα Υπουργεία Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης όπου, μεταξύ άλλων, αναμένεται να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα επίσκεψης στη Ρόδο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου ο οποίος έχει αποδεχθεί την πρόσκληση, ωστόσο η επίσκεψη εκκρεμεί τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε ακόμη

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν