Στην Αθήνα σήμερα για το σιρκουί ο δήμαρχος Ρόδου

Στην Αθήνα αναμένεται να βρίσκεται σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης κ. Γιώργο Πόκκια, για μία σειρά επαφών αλλά και για τη συνέντευξη Τύπου που έχουν προγραμματίσει οι διοργανωτές για το σιρκουί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος σήμερα θα βρίσκεται στην Αθήνα για μία σειρά επαφών και θα επιστρέψει αυθημερόν. Αρχικά, θα τον συνοδεύει ο κ. Πόκκιας ο οποίος, όμως θα μείνει παραπάνω. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χατζηδιάκος σήμερα το μεσημέρι θα παραβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώνουν, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η αρμόδια Ομοσπονδία για τη διεξαγωγή  σιρκουί στο παλιό αεροδρόμιο Τατοΐου και τη Ρόδο, και ζητήθηκε η στήριξη του Δήμου.

Τέλος, ο κ. Πόκκιας θα έχει επαφές στα Υπουργεία Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης όπου, μεταξύ άλλων, αναμένεται να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα επίσκεψης στη Ρόδο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου ο οποίος έχει αποδεχθεί την πρόσκληση, ωστόσο η επίσκεψη εκκρεμεί τους τελευταίους μήνες.