Και με τους συνεπείς που πλήρωσαν το ΔΗΦΟΔΩ τι θα γίνει;

Τις ενστάσεις του, για τη διαγραφή των οφειλών του ΔΗΦΟΔΩ, εξέφρασε διαδικτυακά ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, κ. Μάριος Κουκιάς, που αναφέρει τα εξής:

“Σπανίως δημοσιεύω τις σκέψεις μου. Όμως εδώ και λίγο καιρό με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με τη διαγραφή των οφειλών του δημοτικού φόρου από το δημοτικό συμβούλιο, ένιωσα την ανάγκη να πω μερικά πράγματα.

Εννοείτε ότι, έτσι που ήτανε, ήταν ένας άδικος φόρος προς όλους εμάς που καλούμασταν να τον πληρώνουμε, ακόμη κι αν είμασταν ζημιογόνοι στις επιχειρήσεις μας.

Εννοείται ότι κάποιοι από εμάς τον πληρώναμε ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να είμαστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας ως νομοταγείς πολίτες.

Εδώ βρίσκεται και το σημείο της παρέμβασής μου.

Θα περίμενα λοιπόν στο όνομα της ισονομίας και ισοπολιτείας, αφού βοηθιούνται αυτοί που χρωστάνε (οι ασυνεπείς με την υποχρέωση, ανεξαρτήτου λόγου) με την διαγραφή του άδικου φόρου να μεριμνούσαν και με τη βοήθεια προς αυτούς που τόσα χρόνια ήταν συνεπείς και πληρώνανε τον άδικο αυτό φόρο.

Πώς; Πολύ απλά. Με την επιστροφή των χρημάτων που αδίκως πληρώσανε.

Διαφορετικά επιτελείται άλλη μία αδικία σε αυτό εδώ το κράτος απέναντι στους πολίτες, που φροντίζουν να είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους έναντι αυτών που για διάφορους λόγους επιλέγουν να μην πληρώνουν τίποτα ή τέλος πάντων δείχνουν αδιαφορία.

Περίμενα λοιπόν τόσο καιρό να δω ποιος θα μιλήσει και για εμάς... μάταια όμως.....
Εξακολουθώ να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν είμαστε κορόιδα, μέχρι τώρα δεν τα καταφέρνω όμως...”.