Οικογένεια τουριστών είδε το... Χάρο με τα μάτια της στη Γέφυρα των Φανών

Τύχη βουνό είχε πριν από λίγο μια οικογένεια τουριστών που βρίσκεται στο νησί μας για διακοπές και η οποία κινούνταν με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο επί της γέφυρας των Φανών.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος την ώρα που εισέρχονταν στη γέφυρα, χτύπησε με την δεξιά μπροστινή ρόδα στο κράσπεδο και σε δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο ανετράπη και σύρθηκε με την πλευρά του οδηγού για αρκετά μέτρα.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο οδηγός, η σύζυγός του και δύο παιδάκια (αγόρι και κορίτσι) κάτω των δέκα ετών.

Στο σημείο εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο πρόεδρος της κοινότητας Φανών κος Βασίλης Νικολίτσης και άλλοι κάτοικοι της πειροχής οι οποίοι έσπευσαν και απεγκλώβισαν αμέσως τα δύο παιδάκια και τα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο όχημα και στη συνέχεια επανέφεραν το όχημα στην δεξιά πλευρά του δρόμου.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Ο κίνδυνος πάντως για τα χειρότερα ήταν πολύ μεγάλος ,καθώς το όχημα θα μπορούσε να πέσει από το ύψος της γέφυρας στον  Ποταμό Πλατή, εάν κινούνταν με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Για προληπτικούς λόγους ενδεχομένως η οικογένεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Στο σημείο υπάρχουν λάδια στο δρόμο και παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι να γίνει αποκατάσταση – καθαρισμός του οδικού τμήματος.