Άσκηση Πυρασφάλειας στο Atlantica Princess

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  Άσκηση Πυρασφάλειας και Εκκένωσης του ξεν/χείου «ATLANTICA PRINCESS»της εταιρείας  ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, στις 19/09/2017, σε συνεργασία με την εταιρεία πυροσβεστικών ειδών «ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ».

Ο κ. Χατζημιχαήλ Εμμανουήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ και Απόστρατος  Αρχιπύραρχος  Π.Σ .,κατάρτισε το σενάριο και συντόνισε τις δράσεις που έλαβαν χώρα στους χώρους του ξενοδοχείου με την συμμετοχή του συνόλου του προσωπικού του Ξενοδοχείου καθώς και των πελατών –τουριστών της ξενοδοχειακής μονάδας.

Στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου δόθηκε η δυνατότητα να κατασβέσουν πραγματική φωτιά που δημιούργησαν σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, να μεταφέρουν «τραυματίες» με φορεία, αλλά κυρίως εκπαιδεύτηκαν ανά ειδικότητα για τις ενέργειες που οφείλουν να κάνουν σε περίπτωση πυρκαϊάς, στη χρήση πυροσβεστικών μέσων πραγματοποιώντας σχέδιο εκκένωσης από προσωπικό και πελάτες.

Για ακόμη μία φορά  η εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ πραγματοποιεί ασκήσεις προσωπικού στα ξενοδοχεία της κάτι που πλέον αποτελεί παράδοση και σταθερή πολιτική της για την ασφάλεια των πελατών της σε συνεργασία με την εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εταιρεία του νησιού μας την ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΔΟΥ.