Βραβείο στο δήμο Τήλου για την “ενεργειακή επανάσταση” - Best City Awards 2017

Βραβείο στο δήμο Τήλου για την “ενεργειακή επανάσταση” που υλοποιεί, ανακοίνωσε ότι θα απονείμει η κριτική επιτροπή των Best City Awards 2017.

Σε σχετική επιστολή προς τη δήμαρχο Τήλο κ. Μαρία Αλιφέρη, αναφέρονται τα εξής:


«Αξιότιμη κύρια Καμμά- Αλειφέρη ,
H Κριτική Επιτροπή και η Διοργάνωση των βραβείων Best City Awards 2017 της Boussias Communications, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής θα απονείμει Τιμητικό Βραβείο στον Δήμο σας, εκτιμώντας την  «ενεργειακή επανάσταση»  που υλοποιείται, έργο το οποίο  έχει κερδίσει  σημαντικές Ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Τα Τιμητικά Βραβεία  απονέμονται  σε διακεκριμένα στελέχη του δημόσιου βίου ή θεσμικών φορέων ή/και σε Ακαδημαϊκούς, λαμβάνοντας υπόψη την προσωπική συνεισφορά τους στη διαμόρφωση του κλάδου / τομέα  και την επιτυχημένη πορεία τους σε αυτόν.
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε στην τελετή απονομής των βραβείων, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, στο  αμφιθέατρο  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, στις 7:00 μ.μ. προκειμένου να παραλάβετε το βραβείο σας.
Στην τελετή απονομής των βραβείων θα παρευρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη, τόσο από τον δημόσιο όσο και από το ιδιωτικό τομέα, καθώς και οι πρόεδροι και τα μέλη των φορέων που υποστηρίζουν τα βραβεία.
Παρακαλώ ενημερώστε μας για την προσέλευσή σας μέχρι την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Μάντζιος
Συντονιστής Κριτικής
Επιτροπής| Boussias Communications».